Ai nevoie de ajutor pentru a-ti promova afacerea?

rame foto personalizate rame foto personalizate

Vrei sa investesti in brand-ul tau si nu stii de unde sa incepi? Ce zici de cateva obiecte personalizate, pe care sa le oferi angajatilor si colaboratorilor in intrunirile corporate? La Greenfish gasesti o multime de astfel de obiecte, de la tricouri imprimate cu numele firmei, la carti de vizita, sepci cu logo-ul companiei sau chiar cani si rame foto personalizate. Te invitam pe site-ul nostru de unde poti comanda tot ce iti doresti si pe pagina noastra de Facebook unde iti vom raspunde la toate intrebarile.


Te ajutam sa iti personalizezi si masina? Tot din procesul de promovare face parte si colantarea masinii cu logo-ul firmei si cu detalii despre companie. In portofoliul nostru veti gasi o gama foarte mare de produse personalizate, care te pot ajuta sa investesti in notorietatea brand-ului tau. Orice tip de business ai avea, la Greenfish gasesti tot ce iti doresti, te putem ajuta si cu grafica daca ai nevoie. Imaginea conteaza, mai ales intr-o companie care isi respecta clientii, colaboratorii si angajatii. Avem si un nou serviciu, de broderie, pe care il recomandam pentru tricouri, camasi, sepci, hanorace, veste, prosoape, halate.


Personalizam obiecte incepand de la o singura bucata pana la cantitati mari pentru grupuri si companii. Avem o mulltime de propuneri pentru compania ta si te putem ajuta cu grafica si personalizarea obiectelor pe care tu le alegi. Cu tricourile imprimate din bumbac 100%, de la Greenfish iti vei face remarcata compania, iar angajatii sau colaboratorii tai vor purta cu mandrie tricouri clasice sau polo de cea mai buna calitate.


Intra pe site-ul www.greenfish.ro si comanda direct tot ce iti doresti sau scrie-ne pe Whats app si intreaba-ne tot ce ai nevoie sa stii despre viitoarea ta comanda.