Adrenalina, actiune si aventura...

excursii utv excursii utv

Vrei sa indraznesti mai mult? Vrei sa ai o experienta noua, plina de adrenalina si actiune? Ce zici de o experienta off road, pe doua sau 4 roti? Pentru inceput iti propunem sa incerci excursiile UTV sau buggy, pe trasee montante, alaturi de unul dintre ghizii nostri, apoi trecem la adevarata aventura, cu trasee de dificultate medie si mare, pe o distanta de 1200 de km, la ghidonul vedetei noastre Yamaha Tenere 700. Vrei sa te inscrii la cursurile Adventure Tour? Hai pe site-ul nostru si gasesti acolo toate detaliile de care ai nevoie.


Ce zici de un tur “In cautarea Romaniei profunde”? Pornim alaturi de voi intr-un tur moto de 5 zile in care descoperim Romania si ne bucuram impreuna de frumusetile acesteia vazute si mai putin vazute. Incepem traseul nostru, din Bucuresti, traversam Valea Cernei, vizitam Parcul National Semenic, Transalpina, pana la Sarata Monteoru. In timpul calatoriilor noastre pline de aventura, facem opriri la obiective turistice de interes, unele mai putin cunoscute, luam micul dejun si cina in locatiile alese, iar pranzul pe traseu, in locuri cu specific local. De-a lungul turei se parcurge si o portiune din TET un "must" al adventure riderilor din toata lumea.


Va invitam, de asemenea si pe alte trasee si circuite in Romania, precum Odessa, o experienta marca Adeventure Tour ce incepe cu Baraganul si parte din Dobrogea, continuand peste granitele Romaniei cu o scurta trecere prin Republica Moldova, apoi sudul Ucrainei, unde vom avea prima escala peste noapte in orasul Izmail, oras istoric asezat pe malul stang al Bratului Chilia.