A2t.ro comercializeaza automatizari de porti pentru uzul rezidential si pentru cel industrial

A2t.ro este un magazin online ce comercializeaza sisteme de supraveghere sau sisteme de securitate ideale atat spatiului industrial, respectiv comercial, cat si celui rezidential.

In plin sezon cald, cei de la A2t.ro au lansat o noua gama de automatizari de porti, o gama vasta care cuprinde sisteme ce se pot monta pe toate tipurile de porti.

Acestea sunt fabricate de producatori straini ce au folosit materiale foarte durabile, datorita carora sistemele prezinta un grad inalt de rezistenta la incercarile de spargere.

De asemenea, sistemele de automatizari porti -in vederea ameliorarii gradului de siguranta- pot fi prevazute si cu sisteme de supraveghere video.

Preturile automatizarilor de porti sunt in conformitate cu bugetele de care dispun romanii si difera de la sistem la sistem in functie de dimensiuni, materialele folosite la confectionare, aspect si compania producatoare.

Automatizarile de porti- de ce tipuri dispune A2t.ro?

Automatizarile de porti plasate pe piata de magazinul online A2t.ro, ulterior montarii lor, vor creste in mod vadit confortul si siguranta utilizatorilor. Astfel, portile nu se vor mai deschide prin intermediul efortului fizic, ci prin apasarea unui buton de telecomanda sau prin intemermediul unei cartele.

Automatizarile de porti sunt prezentate cu ajutorul unui catalog virtual, care centralizeaza urmatoarele tipuri de astfel de sisteme:

·         Automatizari pentru portile batante

·         Automatizari pentru portile glisante

·         Automatizari pentru portile culisante

·         Automatizari de usi de garaj

·         Bariere pentru accesul auto sau marchize

Automatizarile de porti isi dovedesc utilitatea mai ales atunci cand conditiile meteorologice sunt nefavorabile. In concordanta cu acestea, se deduce facil faptul ca gradul de confort al utilizatorilor este optimizat atunci cand, in loc sa iasa din casa sau din masina in timp ce afara ploua pentru a deschide poarta, nu fac altceva decat sa apese un buton, iar portile se deschid in mod automat.

Montarea automatizarilor pentru portile batante are loc in functie de mai multe aspecte si anume: numarul de iesiri si numarul de intrari, greutatea portii si dimensiunile acesteia. Automatizarile pentru portile culisante pot deschide in mod automat porti cu greutatea cuprinsa intre 400 kg si 1200 kg, iar sistemele pentru usile de garaj sunt ideale intrucat pot deschide atat usile basculante, cat si cele sectionale.

Pe langa acestea, A2t.ro mai comercializeaza si accesorii pentru aceste sisteme.  Astfel, in stocul magazinului  puteti gasi opritoare zincate, opritoare mecanice, role de ghidaj, telecomenzi, lampi de avertizare, receptoare radio cu 2 canale, yale electrice, centrale de comanda sau seturi de autoalimentare cu panouri solare.

Automatizarile de porti se pot achizitiona online

In cele din urma, cei care doresc sa isi doteze portile cu sisteme de automatizari pot intra in posesia acestora efectuand o comanda online. Aceasta se plaseaza pe site-ul magazinului A2t.ro, indiferent de ora, de pe orice telefon mobil conectat la internet, ceea ce inseamna ca nu mai sunteti nevoiti sa mergeti pana la o reprezentanta stradala.

De asemenea, comenzile se pot efectua si la numerele de telefon 0753.058.588/0748.280.077.

Pentru orice sugestie sau intrebare, un reprezentant A2t.ro poate fi contactat si la adresa de mail [email protected]

 

 

Informații de contact

Nume Companie

A2T

Persoana de contact

Atu Tech

Telefon

0753.058.588

E-mail