6 semne ca relatia voastra este pe sfarsite

femei femei

Barbatii sunt fiinte imprevizibile care, de cele mai multe ori, poarta vina pentru tulburarea ritmului tau existential. Cu alte cuvinte: iti dau viata peste cap si ii doare in cot.

Daca iubitul tau care era odinioara afectuos si grijuliu, isi schimba atitudinea de pe o zi pe alta, este posibil sa-si fi pierdut interesul pentru relatia voastra. Iata aici 6 semne care pot arata ca partenerul tau de viata este cu un pas in afara relatiei voastre.

Dispare

Desi pastra zilnic legatura cu tine, de la o vreme incoace, aparitiile lui in viata ta sunt din ce in ce mai sporadice. Ai de-a face cu sindromul: “Adio!…Dar raman cu tine”, caracterizat printr-un comportament ambiguu. Nici nu-ti da papucii, dar nici atentie nu iti ofera. Daca nu este neurochirurg sau nu salveaza lumea, atunci are timp, un minut, sa dea un semn de viata. Problema este ca nu vrea, pentru ca nu ii pasa.

Este neatent

Lipsa de atentie se poate manifesta atat fizic cat si emotional. Mai mult, daca uita evenimente importante pentru voi, este un semn ca incepe sa fie dezinteresat. Un om care a investit emotional intr-o legatura, nu va trece cu vederea faptul ca nu ai chef de sex pentru ca te doare umarul si nici nu va ignora problemele pe care le ai la servici.

Se leaga de tine

Si nu intr-un mod dragut. Daca te ia la 11 metri pentru fiecare gest pe care il faci, de la felul in care iti porti parul, pana la privirile pe care i le-ai aruncat in timpul cinei, incearca sa te demonizeze ca sa se simta el mai putin vinovat ca vrea sa iti dea papucii.

Face pe sfinxul

S-ar putea sa te uiti la el si sa vezi un iceberg. Daca este vesnic tacut si imbufnat, si nu reusesti nicicum sa-l faci sa se deschida, este clar ca nutreste sentimente de ranchiuna fata de relatia voastra. Cand intrebi aproape zilnic: dragule, ce nu este in regula? poti sa-ti dai singura raspunsul.

Petrece timp cu prietenii

De la o vreme incoace, fiecare seara este seara de iesit cu tovarasii de bautura. Mai mult, anuleaza intalnirile cu tine in ultima secunda si nu isi cere scuze. S-a plictisit si nu mai vrea sa isi petreaca timpul cu tine. Prefera sa petreaca timpul cu alte fete si femei singure si cu prietenii lui.

Nu vorbeste despre viitorul vostru

Daca prefera pronumele “eu”, in locul variantei mai atruiste “noi”, inseamna ca nu isi pune problema sa petreaca foarte mult timp cu tine. Vorbeste despre excursia pe care o va face in tara, ca sa-si vada sora, dar nu te invita, nici macar de forma? Esti doar un refugiu temporar.