6 motive pentru care ai nevoie de un audit SEO in 2022

consultant marketing online audit seo


Ori de cate ori o persoana introduce o interogare de cautare pe un motor de cautare, acel motor de cautare va cauta diferite semnale de clasare pe diferite site-uri web pentru a determina daca un site web este sau nu eligibil sa se claseze pentru acea interogare.

Revizuirea regulata a activitatii dvs. de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) va va ajuta sa verificati daca site-ul dvs. este optimizat pentru motoarele de cautare si, daca nu este, efectuarea unui audit va va permite sa identificati principalele probleme de pe site-ul dvs. care va impiedica sa va clasati.

Desfasurarea unui audit SEO este o parte necesara a mentinerii strategiei dvs. SEO actualizate, daca va optimizati in mod regulat site-ul web, veti observa o crestere regulata a traficului catre site-ul dvs., care ar trebui sa creasca cantitatea de clienti potentiali si de intrebari pe care le primiti pe site-ul dvs. web.

O afacere de succes trebuie sa fie accesibila clientilor sai si gasita cu usurinta de motoarele de cautare. Daca aveti o afacere pe un site web si ati investit in optimizarea site-ului dvs., fie ca este vorba de o agentie externa sau din interior, efectuarea unui audit SEO regulat va dovedi daca investitia dvs. da roade. Un audit SEO bun va va ajuta, de asemenea, sa identificati diferite tendinte pentru a va ajuta sa mentineti un nivel ridicat de trafic pe site.Punerea in aplicare a strategiilor SEO


Cea mai importanta parte a crearii unei strategii SEO puternice este sa faceti un audit SEO initial al site-ului dvs., acesta este extrem de util si va poate arata rapid ce functioneaza si ce trebuie sa fie ajustat pentru a maximiza performanta site-ului dvs.

Efectuarea de audituri in mod regulat este o modalitate excelenta de a va asigura ca site-ul dvs. este optimizat pentru mobil, se incarca rapid si le permite utilizatorilor sa ia masurile corecte pe site. De asemenea, ajuta la planificarea urmatoarei etape a activitatii SEO pentru site-ul dvs.

Auditurile SEO regulate sunt esentiale pentru succesul site-ului dvs., iata de ce:1. Algoritmii sunt mereu în schimbare


Motoarele de cautare precum Google evolueaza in mod constant si isi actualizeaza algoritmii pentru a oferi o experienta mai buna pentru utilizator. In trecut, am vazut multe exemple de companii care pierd o cantitate uriasa de trafic pe site-ul lor web dupa o actualizare mare a algoritmului. Trebuie sa fii constient de actualizarile si modificarile algoritmilor pentru a face ajustarile necesare site-ului tau web inainte de a pierde tot traficul la care ai muncit atat de mult.
2. Pagina nu poate fi găsita


Efectuarea unui audit SEO va permite sa diagnosticati starea site-ului dvs. Veti putea vedea daca aveti linkuri rupte, redirectionari sau pagini care nu pot fi gasite, impreuna cu orice alte erori care reduc traficul site-ului dvs. Acest lucru poate fi identificat si rezolvat rapid printr-un audit SEO.
3. Optimizare mobila si timp de incarcare a site-ului


Stiati ca Google foloseste indexarea in primul rand pe mobil, pe toate site-urile web? Asta inseamna ca acum Google examineaza versiunea mobila a site-ului dvs. inainte de desktop si o clasifica pe baza rezultatelor obtinute din performanta site-ului dvs. pe dispozitivele mobile. Cand vine vorba de timpul de incarcare, Google nu numai ca se claseaza pe baza unui timp de incarcare rapid, ci 40% dintre vizitatori vor parasi un site daca procesul de incarcare dureaza mai mult de 3 secunde.4. Monitorizarea competitiei 


Auditurile SEO va pot oferi informatii despre site-urile web ale concurentilor dvs., de la punctele forte pana la punctele slabe. Puteti obtine informatii despre clasamentele lor SEO si puteti determina ce cuvinte cheie folosesc si, de asemenea, daca este posibil sa implementati aceleasi cuvinte cheie in strategia dvs. SEO, daca au performante bune. De asemenea, va recomandam sa va concentrati asupra cuvintelor cheie care nu se clasifica bine pentru concurenti si sa va imbunatatiti clasamentul. Intelegerea concurentei este intotdeauna importanta pentru afacerea dvs., mai ales daca acestea vin inaintea dvs. pe un motor de cautare.5. Clasificarea cuvintelor cheie si progresul dvs


Cel mai bun mod de a vedea daca strategia dvs. SEO functioneaza este sa incepeti sa urmariti si sa va monitorizati cuvintele cheie. Auditurile SEO regulate va vor oferi informatii despre performanta generala a site-ului dvs., cuvintele cheie pentru care doriti sa va clasati si cum va clasati in prezent pentru acesti termeni. Cu ajutorul analizei SEO va puteti actualiza in mod regulat site-ul web in functie de performanta clasarii cuvintelor cheie si puteti monitoriza progresul acelor actualizari.6. Informatii despre traficul site-ului web


Cu o analiza SEO completa a site-ului web si folosind instrumente precum Google Analytics si Google Search Console, puteti afla despre volumul dvs. de cautare, clicurile pe adrese URL si afisarile pe care site-ul dvs. le genereaza in rezultatele cautarii. Cresterea numarului de clicuri si afisari este intotdeauna un semn bun ca strategia dvs. SEO functioneaza – asigurati-va doar ca monitorizati in mod regulat aceste date.

Auditurile SEO sunt o modalitate puternica de a diagnostica si de a evalua site-ul dvs. web pentru succese, probleme si cea mai buna modalitate de a identifica zonele de imbunatatire. O analiza detaliata va va oferi informatii importante despre lucrurile pe care trebuie sa le includeti in strategia dvs. SEO si remedieri pentru a maximiza performanta site-ului dvs. si, cel mai important, a genera o rentabilitate a investitiei pentru site-ul dvs.

Vrei ca mai multi clienti sa te gaseasca online? Solicitati un audit SEO Gratuit chiar acum sau pentru a afla mai multe informatii vizitati pagina noastra web.

Ca alternativa, puteti citi mai multe stiri si sfaturi exclusive pe blogul noastru sau ne puteti urmari pe Google News cu ultimele stiri din domeniul marketingului online.

Informații de contact

Nume Companie

Agent Promovator

Persoana de contact

Mario Grigorescu, Owner&Founder

Telefon

0741919919

E-mail