5 sabotori ai relatiei voastre

cuplu cuplu

Totul ar trebui sa fie mult mai simplu intr-o relatie. Noua nu ne place sa discutam despre relatii tocmai pentru ca ni se pare ca nu e mare lucru de discutat. Doi oameni se plac, isi arata sentimentele, lasa fiecare cate putin de la el si pac! ai o relatie.

Pentru femei insa, nu e totul atat de clar. Receptivitatea lor la toate prostiile pe care le aud sau le citesc poate aduce multe necazuri. Exista cativa factori care le influenteaza in mod special si in care poti gasi cheia toanelor, refuzurilor, cicalelilor sau crizelor ei. S avedem care sunt cei 5 sabotori ai relatiei voastre, conform site-ului Fb69.

1) Familia. Toti pornim inca din copilarie, cu niste idei mai mult sau mai putin corecte despre cum ar trebui sau nu sa fie o relatie. Aceste idei sunt bazate pe modelul pe care ni l-au oferit parintii nostri si ne influenteaza viitorul sentimental. Daca iubita ta te lasa sa faci intotdeauna lucrurile mai grele pe motiv ca esti barbat, sau daca se inhama excesiv la cratita, aspirator si masina de spalat, inseamna ca asta a vazut acasa.

2) Telenovelele. Multe femei nu recunosc faptul ca se uita la telenovele, dar, daca insisti cu intrebarile, afli ca s-au uitat macar la "Clona" (m-am uitat si eu, erau tipe misto care dansau din buric aproape goale), daca nu si la celelalte pasiuni salbatice, iubiri imposibile, razbunari cumplite si reintoarceri spectaculoase. Multe fete din Bucuresti, de la tara sau de la oras, fete din Constanta sau orice alt oras, se uita la telenovele, indiferent daca recunosc acest lucru sau nu. De-aici invata ea ca obtii orice daca stii cand sa izbucnesti in lacrimi, ca usile trantite pana cade varul de pe pereti o ajuta sa-si exprime furia si ca fosta ta iubita e dusmanul ei cel mai aprig.

3) Revistele pentru femei. Daca deschizi una, te ingrozesti de ce titluri apar. "10 miscari ca sa-l aduci la picioarele tale", "Cum sa-l faci sa-ti ceara mana", "Infiltreaza-te in anturajul lui", "Foloseste-ti puterea sexuala", "Citeste-i gandurile"!!!! Ai impresia ca redactiile acestor reviste sunt alcatuite din membri CIA, FBI, SEAL si extraterestri cu puteri telepatice, toti uniti intr-o singura viziune: sa-ti strice tie linistea. Dovada ca au efect? Se vand! In chioscuri gasesti poate 4-5 reviste pentru barbati si 40-50 de reviste pentru femei.

4) Prietenele. Care de care mai desteapta si plina de idei originale. Ele sunt persoanele care o indeamna sa-ti butoneze telefonul cand dormi, care o suna alarmate daca te vad pe strada cu o colega de serviciu, care ii spun ca n-o s-o mai respecti daca face sex oral, sau care o invita sa profite nelimitat de cardul tau. Prieteniile adevarate dintre femei sunt foarte rare, de obicei exista o rivalitate ascunsa si fiecare se hraneste din necazurile celorlalte.

5) Astrologia. Contrar a ceea ce se spune, si barbatii cred in zodiac, insa nu fac atata caz de acest lucru. Ne place sa citim horoscopul pentru ca e amuzant cand ceva se potriveste cu realitatea, dar nu ne alegem femeile in functie de zodie. Nu la fel sta situatia in tabara lor. Daca v-ati certat, nu e din cauza ca ea a cheltuit ultimii bani din casa pe un set de cosmetice, ci pentru ca tu esti Capricorn si, prin urmare, zgarcit. Daca ai uitat sa faci ceva, e din cauza ca esti un Geaman aerian si superficial. Toate femeile spun ca vor un tip deosebit si, indata ce il gasesc, incearca sa-l inghesuie intr-un sablon.(mencity)