36% reducere la saltele memory foam la BellaNotte.ro

Expertii recomanda saltelele cu memorie memory foam datorita faptului ca aceastea ofera foarte multe beneficii. Spuma cu memorie din care saltelele cu memorie Memory Foam sunt facute, ofera avantajul de a lua forma corpului tau si reusesc astfel sa reduca punctele de presiune si sa ofere un confort foarte ridicat tuturor zonelor intr-o egala masura. Aceste lucruri ajuta foarte mult la mentinerea formei naturale a coloanei vertrebrale si favorizeaza foarte mult circulatia sangelui in corp.

Saltele memory Foam reduse cu 40% la BellaNotte

La fel, datorita celulelor din componenta saltelelor cu memorie de aici ajuta foarte mult la reglarea temperaturii optime si acestea permit circulatia aerului, lucru care conduce, dupa cum bine stiti, la eliminarea si la evaporarea umiditatii produsa in mod natural de corpul tau. Nu o sa te mai trezesti transpirat si cu o stare accentuata de disconfort datorata umiditatii foarte excesive.

Spuma cu memorie din care saltelele Memory Foam este un produs extrem de termosensibil si termoadaptabil, lucru care inseamna ca in momentul in care corpul tau emana caldura, spuma cu memorie reactioneaza, se adapteaza si se inmoaie mai bine la forma corpului tau, lasandu-se mult mai mult in zonele unde corpul tau este mai greu si umple zonele ce raman intre suprafata saltelei si la corpul tau. Adaptabilitatea este data de stratul de spuma cu memorie din care este construita salteaua Memory Foam.

Poate cel mai important beneficu care trebuie mentoniat este acela ca saltelele cu memorie au calitati hipoalergice importante de care ai nevoie pentru confort de zile mari si bineinteles un plus de siguranta pentru sanatatea ta. De regula, saltelele cu memorie nu favorizeaza dezvoltarea alergenilor care cu ajutorul umiditatii eliminate de la corpul tau in timpul somnului care se inmultesc si se dezvolta din ce in mai mult.

Independenta totala este facilitata de capacitatea saltelelor cu memorie de a absorbii presiunea exerctat de corpul tau, practic daca doua persoane impart aceeasi saltea, miscarile unei nu vor fi percepute de cealalta.

 

Daca iti doresti o saltea Memory Foam, intra pe site-ul producatorului de saltele de pat de la BellaNotte (www.bellanotte.ro), iar acolo o sa gasesti o gama larga de produse la reducere.

BellaNotte este producator de saltele de pat de peste 10 ani si are o uriasa experienta in producerea acestora. Daca ai nevoie de informatii suplimentare, poti apela cu incredere serviciul de consultanta specializata de la BellaNotte, la unul dintre numerele de telefon: 0740.043.744 / 0743.235.677.

 

Informații de contact

Nume Companie

BellaNotte

Persoana de contact

bellanotte.ro

Telefon

0743235677

E-mail