villagestore

Stimate client, bun venit pe site-ul nostru, dacă citești aceste rânduri, este pentru că tu vrei să știi cine și 'villagestore România srl.
1. Există un grup de oameni "o fac de ani de zile, dar mai ales întotdeauna" făcut de e-commerce "end produs de leasing, în Europa, America și acum și în România
2. Suntem o companie care in Europa a vandut peste 100.000 de notebook-uri, birou, monitor și accesorii pentru calculator end leasing, asigurând fiecare produs pentru o perioadă de cel puțin un an. (Unic in Europa)
3. Sunt atât de multe companii, producători și distribuitori, selectați de către echipa de-a lungul anilor pentru a va oferi cel mai bun, cel puțin.
4. Produsele noastre sunt utilizate și sfârșitul termenului de leasing renovate, achiziționate la sfârșitul contractului de leasing din primare europene și americane au reușit on-line.
.
Obiectivele sunt foarte simple și foarte dificil de a ajunge la:
• Pentru a oferi o gamă largă de produse de calitate pentru a alege cele mai potrivite pentru tine;
• Asigurarea eficienței și calității "a produselor vândute
• vă asiste și să vă ajute (dacă este necesar) în evaluarea produselor la numărul nostru.
• Trimitere te repede la domiciliu sau la produsele cumpărate de birou
• Păstrați informat despre starea comenzii efectuate;
• sprijin vă prompt în cazul unor probleme cu produsele achiziționate;
Pentru orice întrebări ați putea avea legătură cu achiziționarea pe care doriți să intre în contact, unul dintre consultantii nostri va fi la dispoziția dumneavoastră pentru a satisface pe deplin toate solicitarea.
Dacă sunteți gata de a alege produsul dvs., vă rugăm să consultați catalogul nostru sau de a folosi serviciul de căutare, iar dacă nu găsiți ceea ce doriți.
Va multumim pentru vizita site-ul nostru, iar pentru timpul trebuie sa dedice acestei prezentări mici: așteptăm cu nerăbdare să vă avem printre clienții noștri și, mai presus de toate, pentru a face să faci o achiziție în condiții de siguranță, senină și pe deplin satisfăcătoare!
• Pentru a contacta sunati-ne de luni până vineri 09.30-18.30 unul dintre operatorii noștri vor urmări orice anchetă sau asistență dumneavoastră.
 
           
Villagestore.ro și "un sit de proprietate" de:

Informații de contact

Judet

Calarasi

Localitate

Calarasi

Adresă

str prelugirea bucuresti nr 21 bl e24

Cod Unic de Înregistrare

35338641

Nr. Înmatriculare

J51/104/23.02.2016

Telefon

0242326053

E-mail