Ventsys Instal

Logo Ventsys Instal, producator tubulatura ventilatie Ventsys Instal - tubulatura si sisteme ventilatie

Ventsys Instal srl este o societate comercială din București, cu capital integral românesc, specializată în producția, proiectarea și distribuția de sisteme de ventilații. Ventsys este direct producător de tubulatură de ventilație (tubulatură spiro, tubulatură rectangulară, tubulatură flexibilă) și distribuitor de tehnică accesorie pentru sisteme de ventilații profesionale: ventilatoare de tubulatură, ventilatoare centrifugale, grile și anemostate, baterii de încălzire, aer condiționat Mitsubishi Electric, perdele de aer etc.

Ventsys este unic importator pentru binecunoscutele ventilatoare industriale Prosso. Compania menține permanent un stoc propriu de clapete antifoc, clapete antiretur, dispozitive de reglaj și control.

Bucurându-se de încrederea clienților, Ventsys Instal a ajuns în anul 2019 la afaceri de peste 9,5 milioane RON, în creștere cu 15% față de 2018. De asemenea, tot în 2019 compania a deschis primul punct de lucru în afara Bucureștiului, și anume la Tg. Mureș. Ventsys este unul dintre distribuitorii ventilatoarelor industriale ruck GMBH produse chiar în jud. Mureș.

Vizitați magazinul online www.vent-sys.ro pentru a ne cunoaște mai bine!

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Localitate

Sector 2

Adresă

Str. Heliade intre Vii 3-5

Cod Unic de Înregistrare

RO30202770

Nr. Înmatriculare

J40/5605/2012

Telefon

0728302743

E-mail