Util SPC

Util SPC - stivuitoare, baterii de tractiune, solutii de intralogistica Util SPC - distributie stivuitoare si alte solutii de intralogistica

Util SPC este cel mai mare distribuitor din sudul țării, cu capital integral românesc, de soluții de intralogistică: motostivuitoare, stivuitoare electrice, baterii de tracțiune, transpalete, nacele de interior etc. Având în spate un istoric de peste 20 de ani, Util SPC a reușit să intre în top 5 companii din orașul Giurgiu și top 20 din județul Giurgiu datorită profesionalismului și seriozității ofertei, dar și datorită investițiilor constante în resursa umană și în dezvoltarea companiei. Deși a pornit la drum în anul 2000 ca un mic shop de distribuție pentru motostivuitoare bulgărești Balkancar, Util SPC a crescut constant și este astăzi unic reprezentant în România pentru mărcile Hyundai, Crown și Pegaso. Util SPC dispune în Giurgiu de o platformă logistică cu suprafața de peste 10.000 mp și de o rețea de service-uri proprii la nivel național prin care poate deservi orice cerințe intralogistice din partea clienților.

În ultimii ani Util SPC a investit constant în soluții de informatizare, clienții beneficiind de un app Android și iPhone pentru consultarea stadiului de service și alte informații. În 2019 Util SPC a avut o cifră de afaceri de peste 50 milioane RON, clasându-se astfel în top 7 distribuitori de soluții de intralogistică la nivel național.

Dintre soluțiile de intralogistică distribuite amintim:

  • Stivuitorul Crown C5 (GPL): o alegere excelentă în lucrul mixt interior-exterior, având o capacitate de ridicare de până la 2 tone la înălțime de peste 7 m.
  • Electrostivuitorul Hyundai 16-35 B9: clasă de electrostivuitoare cu 4 roți, una dintre cele mai bune alegeri pentru lucrul la interior.
  • Stivuitorul Hyundai 110-160 D-9 (diesel): Hyundai a dezvoltat ceea ce poate fi numit „regele” stivuitoarelor, cu gama D-9 care poate ridica nu mai puțin de 16 tone.
  • Nacela de interior Crown Wave: un order-picker inovativ, un adevărat succes pe piața din România, cea mai bună alegere pentru toate marile rețele de retail, bricolaj etc. din România.
  • Gama de transpalete Pegaso: fiabile, „de cursă lungă”, iubite de clienți.
  • Anvelope pline Trelleborg: în stoc orice dimensiune, orice utilizare.
  • Baterii de tracțiune Trojan.

Vizitați www.utilspc.ro pentru a afla mai multe amănunte sau urmăriți activitatea companiei pe Linkedin.

Informații de contact

Judet

Giurgiu

Localitate

Giurgiu

Adresă

Șos. Prieteniei 1-2

Cod Unic de Înregistrare

RO1285275

Nr. Înmatriculare

J52/620/1992

Telefon

0246210610

E-mail