Suplimente Originale SRL-D

Suplimente Originale este un magazin online de suplimente nutritive, un proiect care a luat nastere din pasiunea pentru sport cu dorinta de a promova un stil de viata sanatos si activ. Cine suntem? O echipa tanara si formata din sportivi cu activitate in domeniile fitness & culturism, powerlifting, atletism, specialisti in IT, marketing si vanzari. Fiind la randul nostru consumatori de suplimente nutritive, suntem la curent cu toate noutatile de pe piata si dorim sa iti transmitem din experienta noastra. Nu ne crede pe cuvant! Testeaza-ne!

Calitate fara compromisuri. Suplimente Originale comercializeaza proteine si suplimente nutritive cu o reputatie impecabila si numeroase premii internationale. Inainte de orice altceva, ne asiguram ca punem la dispozitia clientilor nostri doar suplimente care au trecut testul calitatii premium
 

  • SUPLIMENTE ORIGINALE INSEAMNA Performanta

Pentru a fi o autoritate, este nevoie de performanta - adica de know-how, dezvoltare permanenta, creativitate si perseverenta. Pentru a fi o autoritate trebuie sa fii primul care identifica si intelege trendurile si primul care propune solutii complete si inovative intr-un mod responsabil.
 

  • SUPLIMENTE ORIGINALE INSEAMNA Parteneriat 

Pentru evolutie este nevoie de o colaborare stransa cu partenerii - adica de comunicare deschisa, spiritde echipa, construirea de relationari de lunga durata, bazate pe seriozitate si corectitudine.
 

  • SUPLIMENTE ORIGINALE INSEAMNA Determinare

Adica determinare, aspiratii puternice, ambitie, entuziasm si devotament pentru a fi cel mai bun.
 

  • SUPLIMENTE ORIGINALE INSEAMNA Incredere

Pentru a fi o inspiratie, este nevoie de a construi incredere in fiecare zi - adica a dovedi partenerilor nostri, ca prin portofoliul inovator si strategiile de business, corectitudine si spiritul optimist, suntem o echipa de profesionisti care nu va dezamagi.

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Localitate

Bucuresti

Adresă

Str. Drumetului nr. 53

Cod Unic de Înregistrare

39417683

Nr. Înmatriculare

J40/7525/2018

Telefon

0764710771

E-mail