Soft Expert SRL

Manager Financiar - solutie software ERP pentru contabilitate Manager Financiar - solutie software ERP pentru contabilitate

Soft Expert SRL ( www.soft-expert.info ) este dezvoltator de solutii integrate pentru managementul proceselor de business.

Orice companie are nevoie de un sistem informatic performant pentru a gestiona si eficientiza managementul resurselor proprii si relatiile cu clientii.

Astfel echipa noastra dezvolta si implementeaza solutii care eficientizeaza diferite activitati din cadrul companiei dumneavoastra. Cu ajutorul acestor solutii va puteti automatiza activitatea companiei si puteti oferi supo...rt clientilor raspunzand astfel in mod eficient nevoilor acestora.

Solutiile noastre se adreseaza intreprinderilor medii si mari din toate sectoarele industriale si comerciale, administratiilor publice si companiilor prestatoare de servicii.

Experienta ne arata ca timpul de folosire a unei aplicatii trebuie sa fie cat mai scurt, de aceea prin solutiile noastre incercam sa usuram si sa dinamizam activitatea clientului.

 

SOLUTII DEZVOLTATE:

Manager Financiar ERP ( www.manager-financiar.ro ) - solutie integrata pentru optimizarea proceselor de business din cadrul firmelor de distributie, productie, servicii si retail.

Manager Financiar CRM ( www.online-crm.ro ) - solutie integrata care ajuta la gestionarea si optimizarea relatiilor cu clientii in cadrul departamentelor de vanzari, marketing si customer service.

Manager Financiar eParc ( www.eparc.ro ) - solutie integrata pentru gestionarea si optimizarea cheltuielilor generate de utilizarea parcului auto.

Manager Financiar ALOP ( www.alop.ro ) - solutie integrata destinata unitatiilor bugetare si organizatiilor care urmaresc si realizeaza bugete.

Manager Financiar Call Center - solutie integrata optimizata pentru prelucrarea si gestionarea contactelor telefonice cu clientii.

Manager Financiar POS - solutie integrata destinata pentru firmele de vanzarea cu amanuntul.

Manager Financiar WMS - solutie integrata pentru gestionarea depozitelor pe randuri, rafturi, celule.

Manager Financiar SFA - solutie integrata destinata fortei de vanzare.

Business Intelligence - solutie de masurare si monitorizare pentru analizele facute la nivel de management.

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Localitate

Bucuresti

Adresă

Aninului, nr 7

Cod Unic de Înregistrare

RO15264272

Nr. Înmatriculare

J10/181/2003

Telefon

0728778822

E-mail