Serra Software

   Serra Software International a fost infiintata in Ianuarie 2011 de catre o echipa a carei experienta in consultanta si implementarea sistemelor de gestiune si contabilitate depaseste 19 ani.

   Datorita experientei acumulate in urma colaborarii cu organizatii precum: Aaylex Distribution, Distrigaz, Titan Mar Marmosim, Acvatot, Agroalim, Alas, Cellini, Farmaciile 2na, Fuchs Condimente, Hotel Ramada, Wopfinger, Revista VIP, Eurovia si multi altii, echipa noastra s-a specializat in implementari personalizate de platforme ERP, CRM si BI.

Dupa 19 ani de experienta, suntem mandri de reputatia noastra pentru serviciile oferite. Pretuim cu adevarat parteneriatul mentinut cu fiecare client si cautam sa aducem tehnologie folositoare si productiva pentru dezvoltarea continua a produselor si servicilor noastre.

   Dupa 19 ani, putem spune ca echipa Serra Software™ a rezistat testului timpului intr-o dinamica si deseori turbulenta industrie, mentinand o reputatie de invidiat pentru fiabilitatea solutiei si supportul pe termen lung acordat clientilor din toate domeniile economice.

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Localitate

Bucuresti

Adresă

Jean Louis Calderon nr. 36

Cod Unic de Înregistrare

RO 27917049

Nr. Înmatriculare

J40/481/2011

E-mail