SC WISDOM MBC SRL

Ledtop Romania - Profile led din aluminiu Ledtop Romania - Profile led din aluminiu

LEDTOP ROMANIA este un site de webshop , magazin online, are ca scop comercializare de produse de calitate, iar clientul multumit este satisfactia noastra primara.

Ledtop.ro este un site destinat vanzarilor EN-GROS specialistilor, dealerilor (societati, profesionisti), dar nu in ultimul rand si utilizatorilor final, cumparatorilor PERSOANA FIZICE.

Doarece majoritatea produselor provin direct de la producatori sau din depozitul lor din strainatate,Vanzatorul livreaza Bunurile in sistem de curierat international sau national (in toate cazurile numai cu acordul si confirmarea cumparatorilor).

LEDTOP ROMANIA este un magazin virtual de prezentare a produselor de LED din toate domenile de utilizare precum electronica, iluminat de casa, iluminat office, iluminat magazine, iluminat decor, iluminat industrial ,iluminat stradal, si alte aplicatii.

LEDTOP ROMANIA este administrat, de către Wisdom MBC srl. Activitatea ca am început in 2004 si dorim să fiim in continuare un partener de calitate si încredere clienților.

Informații de contact

Judet

Mures

Localitate

Targu Mures

Adresă

B-DUL 22 DECEMBRIE 1989, NR 67

Cod Unic de Înregistrare

RO16512252

Nr. Înmatriculare

J-26/978-2004

Telefon

0728297654

E-mail