SC TEO COM TRANS SRL

Teo Com Trans srl , suntem o companie ce-si desfasoara activitatea atat in domeniul transporturilor de marfuri cat si in domeniul de rent a car in Romania.

In domeniul de servicii rent a car compania noastra se numeste Rent Dacia -rent a car!

Rent Dacia vă poate pune la dispoziție cea mai bună ofertă de pe piața de „rent a car” din România. Rent Dacia - RENT A CAR a fost special creată pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, în alegerea celei mai bune soluții la închirierea unei masini atât în scop turistic cât și pentru rezolvarea afacerile dumneavoastră pe teritoriul româniei. Rent Dacia face parte din concernul de firme Teo Com Trans și Teo Aqua Zorb și are în sistemul managerial, oameni competenți care vă pot ajuta în alegerile dumneavoastră la închirierea unei mașini.

Firma noastră de închirieri auto are sediul în București și oferă pentru închiriere autoturisme noi, masini de inchiriat ieftine cu sau fără șofer. De asemenea ne oferim serviciile în principalele aeroporturi din țară: „Henri Coanda” – Otopeni și aeroportul Băneasa, în București, aeroportul din Cluj, cel din Timișoara, aeroportul din Bacău și aeroportul din Constanța. Parcul nostru auto cuprinde toată gama de mașini sub sigla Dacia, Renault si Skoda. Ofertele noastre sunt pe măsura cererii actuale din România. Oferta noastră de prețuri nu include tva și, la cereri pe perioade mai mari se pot negocia. pentru detalii și ofertare vă rugăm să ne contactați: +40.749767116.

Informații de contact

Judet

Buzau

Localitate

Buzau

Adresă

loc. Ulmeni sat Clondiru nr. 245

Cod Unic de Înregistrare

RO 16826662

Nr. Înmatriculare

J10/948/2004

Telefon

0749767116

E-mail