SC Music Plus SRL ( Atelier de muzica si creativitate )

Mozartinno – Atelierul de muzica si creativitate este locul unde suntem cu totii prieteni, ne impartasim visurile, dorintele si temerile, unde muzica ne asculta relaxata dintr-un fotoliu. Atelierul unde cei mici si cei mari se joaca, plini de seriozitate, cu si de-a muzica.

Mozartinno este un atelier de creatie inovator, care isi propune dezvoltarea creativitatii si personalitatii prin muzica, in special la copii, intr-un mediu fara constrangeri.

Infiintat in toamna anului 2008, Mozartinno a fost primul centru specializat din Romania unde copiii invata sa asculte muzica inca de la varsta de 2 ani. Joaca de-a muzica, metoda noastra unica de indrumare urmareste dezvoltarea libera a micului artist si deprinderea primelor notiuni muzicale in stransa legatura cu celelalte arte.

La Mozartinno ne imprietenim cu muzica, compozitorii si instrumentele muzicale,  invatam sa desenam, sa cantam la pian, chitara si alte instrumente, ne relaxam batand ritmuri la toba, organizam concerte, expozitii, petreceri, tabere si participam la concursuri. Pentru ca la Mozartinno, noi credem in uimitoarea capacitate intelectuala a copilului tau.

Stiati ca in primii 3 ani de viata, micutul vostru inmagazineaza cea mai mare cantitate de informatii din intreaga lui existenta? La varsta de 3 ani, copiii au creierul de 2 ori si jumatate mai activ decat adultii, caracteristica ce se pastreaza in primii 10 ani de viata. De aceea, la atelierul nostru de muzica si creativitate profitam de formidabila deschidere catre nou pe care o au copiii la cele mai fragede varste si ii ajutam sa porneasca in viata insotiti de dragostea pentru frumos.

De ce muzica in loc de televizor sau computer? Participa la atelierele Mozartinno si te vom convinge!

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Localitate

Bucuresti

Adresă

Str. Petre Cretu nr. 28, sect. 1, Bucuresti (zona Bisericii Casin, intre str. Mircea Zorileanu si str. Alexandru Constantinescu).

Cod Unic de Înregistrare

23040543

Nr. Înmatriculare

J40/286/2008

Telefon

0726 26 89 72, 0726 26 89 45

E-mail