SC Interior Store SRL

Because Your Home Reflects Your LifeStyle! Because Your Home Reflects Your LifeStyle!

Interior Store - O marca a designului interior

Interior Store, inca de la aparitia pe piata romaneasca s-a impus ca o firma dinamica, in plina dezvoltare o marca pentru cei pasionati de arta, design, moda si stil.
In cei opt ani de activitate, desfasurata la nivel national, Interior Store a reusit sa aduca pe piata romaneasca peste 480 de branduri internationale de lux.

Colaborarea cu designeri celebri, precum: T. Zappatta, Cappelletti, Joseph Frank, M.Molteni, M.Marelli, Alberto Tabellini, etc; ne-au ajutat sa oferim clientilor nostril o gama foarte variata de produse high class.

Pentru ca suntem adeptii unui stil de viata ancorat in ultimele tendinte; Interior Store si-a propus sa lanseze in Romania, cele mai noi colectii de mobilier si decoratiuni de lux, realizate de branduri internationale consacrate.

Misiunea noastra este sa oferim clientilor cele mai noi produse pentru interior si exterior. Pentru aceasta suntem intr-o continua cercetare a trendurilor designului interior iar gama de produse oferita clientilor nostri este intr-o continua schimbare.

Simplitatea liniilor, a formelor si a detaliilor; sunt elementele definitorii ale unui interior fascinant. Interior Store este adeptul interioarelor personalizate definite prin rafinamentul si eleganta liniilor si accentelor utilizate.

Interior Store a reusit sa lanseze un nou concept de locuinte la cheie , oferind clientilor sai o gama completa de produse si servicii destinate amenajarii, mobilarii si decorarii locuintei.
Oferim clientilor nostri posibilitatea de a se muta intr-o locuinta noua, amenajata, mobilata si decorata high class, fara nici cel mai mic efort. Specialistii nostri va pun la dispozitii servicii complete de consultanta, proiectare 3D, optimizarea raportului calitate pret, amenajari interioare, montaj profesional, termene scurte de livrare, garantie si post-garantie oferita produselor si serviciilor.

Informații de contact

Judet

Constanta

Localitate

Constanta

Adresă

Bd. Mamaia, nr. 68, bl. BI4, Sc. C, ap. 70

Cod Unic de Înregistrare

RO 23776559

Nr. Înmatriculare

J13/1511/2008

Telefon

0762607369

E-mail