S.C. DACO RESOURCES GROUP S.R.L.

S.C. DACO RESOURCES GROUP S.R.L.

Cu o simpla rezervare telefonica sau on-line, calatoria dumneavoastra poate incepe. Hotarati doar perioada de inchiriere, locatia de preluare a masinii si autoturismul preferat. Completati formularul online pentru a primi cele mai bune preturi si conditii de inchiriere. In cateva minute veti primi confirmarea noastra pe email. 

Cu o experienta de 7 ani va punem la dispozitie o multime de variante si optiuni pentru a va usura pe cat posibil afacerile sau calatoriile, cum ar fi:

- optiunea de predare si preluare autoturism direct din Aeroportul Otopeni Henri Coanda la ora preferata, tariful pentru acest serviciu fiind de 20 euro, sau oriunde in tara contra cost.
- puteti opta la momentul efectuarii rezervarii online pentru un accesoriu (GPS, scaun de copil).

Totodata oferim si o gama larga de servicii turistice, excursii si tururi personalizate, cu sofer si ghid turistic, vorbitor de limba engleza si italiana, servicii de transport urban si extraurban cu sofer, cu autoturisme de inalta clasa si personal profesionist.

Raportul calitate pret al serviciilor oferite de firma noastra este cel mai bun de pe piata iar satisfactia clientilor nostrii este obiectivul nostru prioritar.

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Localitate

Bucuresti

Adresă

Str. Valea Cascadelor, Nr.19, bl. H3, AP. 43, Sector 6

Cod Unic de Înregistrare

RO 31252288

Nr. Înmatriculare

J40 /2108 /2013

Telefon

+40 751 095 800

E-mail