SC APT MEDICA SRL

crom art Prezenta prin Publicitate


PREZENTA PRIN PUBLICITATE

Indiferent de marimea organizatiei dumneavoastra si de domeniul de activitate, aveti nevoie de o strategie de publicitate consistenta, care sa transmita clar clientilor si partenerilor dumneavoastra valorile companiei si calitatile produselor si serviciilor oferite.

De cele mai multe ori, calitatea promovarii unei afaceri lasa de dorit. Suntem inconjurati de reclame care deseori se impun doar prim marime sau frecventa de difuzare.


Veti fi obervat, de asemenea, site-uri web terne, care se incarca greoi si a caror relvanta la motoarele de cautare este aproape nula. Daca incercati sa cautati un produs in site-urile romanesti veti constata de multe ori referiri inexistente sau eronate catre paginile de continut, dispunerea diferita e elementelor de design pe pagini in functie de browser-ul cu care navigati sau site-uri neactualizate de ani de zile.
Suntem bombardati la fiecare colt de strada de fluturasi promotionali a caror calitate te determina sa nu mai citesti continutul. In cutiile de scrisori ne pandesc zilnic brosuri a caror singura menire este sa fie aruncate imediat.

UN MEDIU CONCURENTIAL

Fata de publicitatea traditionala isi face simtita prezenta, odata cu pasii tot mai putini care ne despart de Europa, o publicitate profesionista. Firmele occidentale investesc mult in imagine si odata cu ele, firmele romanesti care vor sa reziste concurentei. Din ce in ce mai multi inteleg ca un magazin virtual deschis non-stop costa mai putin decat o taraba la marginea orasului.


Daca n-ar exista site-urile de anunturi - si acelea de multe ori prost indexate si actualizate - n-am sti niciodata cum sa contactam si/sau tarifele practicate de firme de avocati, depanatori, dentisti, profesori, contabili, prestatori de servicii diverse. Si daca i-am gasit, cum ii deosebim intre ei?

Suntem de parere ca un site bun trebuie sa fie deopotriva extrem de bine realizat grafic si consistent in continut. Desi sloganul "Content is the King" ne-a marcat pregatirea profesionala in domeniul web design, nu putem sa nu adaugam specificitate unui site printr-o paleta grafica distincta. Daca se poate ca un lucru sa fie mai bine facut, atunci vom cauta sa facem totul ca aceasta sa se intample.

Informații de contact

Judet

Dolj

Localitate

Craiova

Adresă

Str. Dezrobirii nr. 115 bloc A28, sc.1, ap.1

Cod Unic de Înregistrare

RO20607175

Nr. Înmatriculare

J16/87/2007

Telefon

0787562588

E-mail