Nutramax Trade SRL

Nutramax - productie de pulberi bio active Nutramax Trade - pulberi bio active

Nutramax Trade SRL (pe scurt: Nutramax) este o companie specializată în producția, distribuția și comercializarea de pulberi bio active liofilizate. Nutramax deține în orașul Vulcan (lângă Petroșani) o unitate de producție a pulberilor bioactive liofilizate în suprafață desfășurată de 550 mp, dotată cu instalații moderne. Întregul flux de producție, cât și spațiile de depozitare / manipulare, începând cu materia primă și terminând cu produsul finit, sunt utilate cu aparatură și instalații moderne de procesare și fabricare. Pe întregul flux de producție este implementat un sistem controlat de climatizare, ventilare și dezumidificare conform standardelor igenico-sanitare în vigoare.

În conformitate cu sloganul: „Nutriție inspirată de natură”, misiunea Nutramax este aceea de a oferi consumatorilor soluții de sănătate pură la prețuri accesibile, ușor de accesat chiar și de către păturile cele mai vulnerabile ale populației.

Furnizorii Nutramax sunt atât interni, cât și externi. La Nutramax se urmărește cu atenție introducerea în lanțul de producție numai a substanțelor bioactive organice, certificate profesional.

Nutramax deține și 6 tehnologii complete în curs de înregistrare la OSIM pentru cultivarea, fabricarea și/sau comercializarea următoarelor produse bioactive:

  • Cultivarea și procesarea germenilor și vlăstarilor bio.
  • Cultivarea și producerea spirulinei bio in mod artizanal.
  • Producerea usturoiului negru bio în mod tradițional-artizanal.
  • Fabricarea pilulelor tradiționale tibetane din plante bio.
  • Fabricarea de alimente funcționale tip: Caplete BioActive.
  • Producerea de alimente fermentate tip: Natto & Tempeh.

În acest moment activitatea de comercializare a produselor Nutramax se desfășoară prin intermediul magazinului propriu de prezentare și desfacere, a magazinului online (www.nutramax.ro) și prin intermediul partenerilor din toată țara.

Informații de contact

Judet

Hunedoara

Localitate

Vulcan

Adresă

Str. Teodora Lucaciu nr. 4

Cod Unic de Înregistrare

RO24556055

Nr. Înmatriculare

J20/1553/2008

Telefon

0254572322

E-mail