Nooc

Nooc – accesorii de lux pentru smartphone

Nooc a aparut absolut natural. La inceput a fost pasiune. Pasiune pentru lemn, un material cu infinite posibilitati de lucru, la fel de maleabil precum plastilina, dar mult mai misterios si nobil.

Apoi a fost pasiune si un gand. Un gand despre cum putem imbina arta prelucrarii lemnului cu tehnologia. Am facut schite, am luat notite si ne-am folosit intens telefoanele inteligente pentru a cauta idei si raspunsuri la intrebari. De fapt, raspunsul era chiar sub nasul nostru si, odata ce am avut revelatia descoperirii lui, am dat nastere conceptului.

L-am numit simplu Nooc, iar acum tu ai o alternativa naturala si ultramoderna de a-ti personaliza telefonul si, implicit, de a-ti evidentia propria personalitate, cu ajutorul tocurilor din lemn natural.

Tocul din lemn (wood case) este similar din punct de vedere functional cu husa din PVC, adica iti protejeaza telefonul de murdarie si zgarieturi. Din punct de vedere estetic, insa, tocul din lemn natural ii ofera telefonului tau un aspect original, unic, autentic si luxos.

Asa cum nu exista doua persoane cu amprente identice, asa nu exista nici doua tocuri din lemn Nooc care sa arate la fel. Fiecare toc are un aspect unic, gratie melanjului natural de nuante din lemnul folosit. Timpul isi pune amprenta asupra vinului, dar la fel se intampla si cand atingi tocul din lemn. Cu cat il folosesti mai mult, cu atat vei intensifica nuantele lemnului si vei slefui finisajul.

Din ce in ce mai multa lume se fereste de plastic si de toxicitatea lui. Sigur, el nu va disparea niciodata complet, pentru ca este ieftin. Prin comparatie, lemnul este natural, non-toxic si de o valoare mult mai mare. Indrazneste sa fii diferit! Alege un toc din lemn natural pentru accesorizarea telefonului si bucura-te de frumusetea desavarsita a naturii.

Tocurile din lemn natural Nooc sunt accesorii de lux pentru smartphone si pot reprezenta un cadou exclusivist pentru persoana iubita, coleg, sef sau partener de afaceri. Cu siguranta vor fi apreciate la adevarata lor valoare, iar tu vei avea satisfactia de a fi oferit un cadou inspirat si elegant.

Informații de contact

Judet

Sibiu

Localitate

Suceava

Adresă

Bulevardul Sofia Vicoveanca, Nr. 117, 2A

Cod Unic de Înregistrare

RO18697564

Nr. Înmatriculare

J33/699/2006

Telefon

+40 720 346 052

E-mail