Magazinul Artistilor

Magazinul Artistilor este un magazin online cu materiale si accesorii pentru pictura , grafica si intretinerea acestora, care a luat nastere in anul 2013. Oferim o gama larga de produse si incercam sa satisfacem nevoile tuturor categoriilor de artisti, adulti si copii.

Puteti descoperi tainele picturii, gravurii sau modelajului la un pret accesibil.

Iti punem la dispozitie toate materialele de care ai nevoie pentru a-ti lasa frau liber imaginatiei!

De la culori, pensule, panze sau hartie pana la sevalete, expozitoare cu pensule, accesorii pentru pictura, seturi creative pentru copii si nu numai.

            Calitatea produselor oferite este recunsocuta. Comercializam peste 1000 de produse marca Daler Rowney, asadar, fie ca optati pentru culorile de ulei Georgian sau cele acrilice System 3, veti avea satisfactie deplina si parte de rezultate pe masura. Pensule cu par natural sau sintetic, toate formele si marimile, seturi pentru pictura si sketching dar si multe altele, sunt deasemenea, produse recunoscute pentru calitate ale companiei Royal & Langnickel.

Paint by numbers si Kool and Kreative

Aceste doua categorii reprezinta categorii de interes deosebit! Produsele sunt destinate in special copiilor, dar exista si produse special dedicate adultilor, avand un grad mai mare de dificultate.

Color by numbers sau coloratul pe numere a fost inventat in anul 1950 de catre Dan Robbins si Max Klein. Chiar pana in ziua de astazi, reprezinta o adevarata bucurie de a rezolva asa-zisele “puzzle-uri” . In timp, acest model pe numere s-a dezvoltat. In sectiunea paint by numbers a magazinului nostru, puteti gasi numeroase modele atat pentru pictura cat si pentru sketching, gravura si chiar pastel cerat!

Copiii sunt cei care se pot bucura cel mai mult de seturile Kool and Kreative. Acestea au in componenta lor diverse obiecte asamblabile, cu ajutorul carora isi pot dezvolta prin joc imaginatia, dexteritatea si atentia. Pot crea bratari, lantisoare, accesoriza gentutele, personaliza rame foto sau se pot juca cu stampile colorate si magneti in diverse forme.

Magazinul Artistilor este mereu aproape de tine cu cele mai bune oferte, o gama larga de produse si accesorii precum si sfaturi pentru a alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine, iar apoi, nu ramane decat sa lasi frau liber creativitatii!

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Localitate

Bucuresti

Adresă

Punct de lucru: Calea Plevnei 137C, Sector 6, Bucuresti

Cod Unic de Înregistrare

23983163

Nr. Înmatriculare

J52/474/2008

Telefon

0751880010

E-mail