INVOX Call Tracking

Masurare si optimizare conversii telefonice din publicitatea online si offline

Majoritatea companiilor isi masoara succesul campaniilor de marketing online in baza unor indicatori precum vizitatori unici, afisari de pagini si conversii. Intr-adevar, petrecem din ce in ce mai mult timp online, dar cu toate acestea, peste 70% din vanzari se realizeaza la telefon.

Fara call tracking, este imposibil sa stim din ce sursa ne suna clientii. Acest lucru a generat multe batai de cap celor care doreau sa stie cat de performante sunt campaniile de marketing si unde sunt necesare imbunatatiri. Astfel, serviciul INVOX Call Tracking iti raporteaza ce canal de marketing ti-a generat cele mai multe conversii.

Fie ca vorbim de campanii de publicitate online sau de cele offline, INVOX Call Tracking este solutia prin care afli sursa conversiilor telefonice.

Cu serviciul INVOX call tracking stii exact care canal de publicitate iti aduce clienti si care nu. Poti masura performantele si poti optimiza in timp real. Astfel, folosind Invox vei realoca bugetele de marketing catre canalele care iti genereaza cele mai multe conversii.

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Localitate

Bucuresti

Adresă

Str. Targu Neamt, Nr. 2A, Sector 6

Cod Unic de Înregistrare

RO24096216

Nr. Înmatriculare

J40/11080/2008

Telefon

031.005.16.61

E-mail