Infomedia Pro SRL

Servicii de dezvoltare software educational interactiv multimedia pentru prescolari si scolari mici clasele I-IV.

Infomedia Pro a fost infiintata in anul 1997 si este primul producator roman de software educational pentru PC, Macintosh si PDA. Actualmente, gama de produse educationale software ce numara peste 50 de titluri pentru PC/Mac, a fost extinsa cu aplicatii pentru iPhone, iPod, iPad, tablete si telefoane mobile cu sistem de operare Android, compania devenind producator autorizat pentru genul acesta de aplicatii.

Din anul 2011, compania se poate mandri cu introducerea unui concept revolutionar de produs software „activ“ pe piata de produse educationale. Device-urile de introducere a datelor (tastatura si mouse) sunt inlocuite cu un alt gen de device, un covoras special prevazut cu butoane selectabile cu ajutorul picioarelor. Astfel, software-ul educational multimedia interactiv este pilotat cu ajutorul picioarelor, un pas pe covoras fiind echivalentul unui clic de mouse, iar copilul se joaca, invata si face miscare in acelasi timp.

Toate materialele educationale sunt create in colaborare cu cadre didactice de specialitate, in conformitate cu programa scolara si au avizul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. 

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Localitate

Bucuresti

Adresă

Str. Ion Berindei, nr. 11, sector 2>

Cod Unic de Înregistrare

RO 9932261

Nr. Înmatriculare

J40/8785/1997

Telefon

0746233433

E-mail