Elmo Print SRL

Suntem o firma formata dintr-un colectiv tanar, activ, dornic de a exploata o piata in crestere: personalizari materiale textile, print si imprimare pe suport textil, imprimari personalizate. Avem o clientela diversificata, fiind implicati in domeniul sportiv (foarte multe echipe de marca din Romania), prin personalizarea echipamentelor de lucru. Protectie si divertisment (tricouri personalizate, salopete etc.). Peste 90% din productie este sub contracte ferme cu firme mari din Romania. Firma functioneaza din anul 1991.

In cursul anilor am avut onoarea ca marci de prestigiu, precum: Coca Cola, Ursus, Holcim, Ratuc, Terapia, Napolact, Ciuc, Praktiker, Polus Center, Iulius Mall, U-Mobitelco baschet si multe altele, sa poarte imprimeuri textile personalizate la noi. Unele sunt si azi clientii nostri. Dupa saisprezece ani de traditie neintrerupta in imprimerie si personalizare textila avem curajul sa afirmam ca suntem una dintre cele mai vechi si cu experienta imprimerii textile private din Romania.

VIZITEAZĂ PAGINA WEB ELMO-PRINT

Pastele si vopselele (de tip plastisol) sunt fabricate de catre noi dupa o reteta proprie, fiind brevetate de catre OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci). Calitatea lor este una foarte buna, iar pretul pe piata din Romania este inca fara concurenta.

Suntem interesati de o colaborare in termenii castig-castig cu oricine poate aprecia valoarea unui imprimeu, fie pe linie de magazine, fie pe linie de produse promotionale, echipamente de protectie sau articole textile personalizate. Pentru noi, calitatea conteaza foarte mult. De aceea imprimeurile sunt realizate prin tehnica serigrafiei. Acest procedeu ofera rezistenta mecanica si chimica foarte buna printurilor pe suport textil iar personalizarile vor fi de lunga durata.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati si veti primi mai multe informatii legate de activitatea noastra de imprimare pe orice tip de suport textil.

Date de contact

Județ: Cluj
Localitate: Cluj-Napoca
Adresă: jud. Cluj, loc. Campia Turzii, str. Dr. I. Ratiu, nr. 61. Punct de lucru: Cluj Napoca, str. Luncii, nr. 6A.
C.U.I/C.I.F: 220294
Numărul de înmatriculare în Registrul Comerțului: J12/2743/1991
Telefon: 0264418418
Adresă Web Facebook: Urmărește-ne pe facebook
Domenii de activitate: Imprimare / EdituriServicii / ConsultanţăTextile / Încălţăminte