Dwyn Electronics SRL

Dwyn Shop (www.dwyn.ro )- este un magazin de electronice si electrocasnice cu o vechime de peste 10 ani, ce ofera in prezent peste 10.000 de produse. Magazinul poate fi vizitat si online, echipa fiind formata din tineri dinamici cu experienta in domeniu, care va pot oferi informatii precise legate de produsele care va intereseaza.

Clientii beneficieaza de transport rapid si gratuit* al produselor comandate. Pentru cei din Bucuresti, comanda va fi livrata in aceeasi zi, iar pentru cei din afara orasului, comanda va ajunge in 24 ore .

Plata comenzilor se poate face cash in magazin/la livrare (cand produsul a fost comandat online), cu cardul la achizitionarea produsului din magazin, cu cardul online (sistem 3D secure) si chiar si in rate. Toate produsele sunt asigurate pe durata transportului. Beneficiezi de garantie de retur 10 zile daca nu esti multumit de produsul achizitionat.

In fiecare zi oferta de produse se mareste si acopera o gama larga de electronice si electrocasnice de la televizoare, telefoane, tablete, calculatoare, laptopuri, pana la cabluri, mufe si accesorii.

Toate produsele, comercializate de Dwyn Shop, sunt originale, cu certificat de garantie de producator (unde este cazul). Mai mult decat atat, orice produs neconform, reclamat in 24h se schimba pe loc, iar cheltuielie vor fi suportate de magazin.

Magazinul asigura service post garantie oricarui produs, din oferta noastra. Daca produsul este achizitionat din magazin, beneficiezi de jumatate din costul manoperei, iar constatarea este zero. In plus, beneficiezi si de extra-garantie la reparatie.

Poti face upgrade oricand, pe perioada garantiei, oricarui produs achizitionat din magazin, alegand orice alt produs din oferta, chiar si din alta categorie.

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Localitate

Bucuresti

Adresă

Str. Thoma Ionescu nr 9, Sector 5, Bucuresti

Cod Unic de Înregistrare

31836120

Nr. Înmatriculare

J40/7547/2013

Telefon

0215697092

E-mail