CopyService Total SRL

Service imprimante Inchirieri copiatoare

CopyService are ca domeniu de activitate service, vanzari, inchirieri copiatoare, imprimante, multifunctionale, faxuri, vanzarea consumabilelor originale si compatibile.  Echipa noastra asigura service si piese de schimb pentru copiatoare si imprimante. Oferim consumabile originale si compatibile pentru Canon, Konica Minolta, HP, Samsung, Xerox, Lexmark, Toshiba.

CopyService are in vedere dezvoltarea unei relatii de lunga durata cu clientii. Pentru aceasta oferim consultanta permanenta si gratuita, servicii in garantie si post garantie, pentru toate echipamentele tip Canon, Konica-Minolta, HP, Samsung, Xerox, Lexmark, Toshiba. Avem in portofoliu peste 130 de contracte de service, 170 copiatoare inchiriate si peste 1600 de clienti multumiti de serviciile noastre( vanzari copiatoare, imprimante noi si second hand, consumabile, reincarcari cartuse si papetarie).

Unul dintre atuurile noastre este rapiditatea. Avem ca timp maxim de raspuns  4 ORE. Livram din stoc consumabile si piese de schimb pentru majoritatea echipamentelor pe care le intretinem. Experienta acumulata timp de 17 ani ne recomanda pentru a va consilia in alegerea unui copiator, imprimanta, multifunctional nou sau second-hand. In acelasi timp si in alegerea consumabilelor astfel incat, cu un cost minim, sa nu faceti rabat de la calitatea printurilor.

CopyService inchiriaza, in conditii foarte avantajoase, copiatoare, multifunctionale, imprimante de retea, faxuri, la preturi fara concurenta, asigurand calitate si flexibilitate fata de cerintele clientilor nostri. Aici aveti oferta noastra de inchirieri copiatoare.

Inginerii si tehnicienii nostri au o pregatire profesionala in domeniul copiatoarelor alb-negru, color si al imprimantelor laser mono si color. Secretul longivitatii noastre se datoreaza in principal promptitudinii si seriozitatii, dar si a profesionalismului de care dam dovada.

CopyService se ocupa de toate tipurile de echipamente de birou. Astfel scapati de multimea de contracte cu diverse firme pentru fiecare tip de xerox, imprimanta ce la-ti achizitionat sau doriti sa-l achizitionati. Obiectivul nostru principal este sa depasim asteptarile partenerilor nostri. Produsele comercializate de firma noastra sunt alese astfel incat sa corespunda cerintelor de calitate ridicata a clientilor nostri dar si din punct de vedere al pretului. Prin personal calificat si prin profesionalism, asiguram servicii rapide si de calitate menite sa multumeasca in totalitate atat actualii precum si viitorii clientii. Credinta noastra este ca fiecare client trebuie sa se bucure de produsele pe care le oferim si de cea mai buna calitate a serviciilor.


Informații de contact

Judet

Bucuresti

Localitate

Bucuresti

Adresă

Aleea Terasei nr. 10 Bl. R12b Ap. 24

Cod Unic de Înregistrare

RO30351569

Nr. Înmatriculare

J40/7250/2012

Telefon

0723610142

E-mail