Cabinet de psihologie si psihoterapie Ana Papahagi

Cabinet de psihologie si psihoterapie Ana Papahagi Cabinet de psihologie si psihoterapie Ana Papahagi

Situat intr-o zona centrala din Bucuresti, Cabinetul de psihologie si psihoterapie Ana Papahagi ofera servicii de psihoterapie individuala si psihoterapie de cuplu.

  • Psihoterapia individuala - este un demers care permite explorarea optiunilor, intereselor, modului de organizare a psihicului tau. Daca sprijinim motivatia pentru schimbare, daca cream o alianta terapeutica bazata pe incredere si respect reciproc, vom accesa impreuna resursele, puterea ta de a ajunge la scopurile pe care ti le-ai propus.
  • Psihoterapia de cuplu - te poate ajuta sa iti intelegi mai bine partenerul sau partenera, sa poti sa iti exprimi, la randul tau, nevoile, asigurand un flux de comunicare hranitor pentru relatie. Gestionarea conflictelor, recladirea intimitatii emotionale dupa un moment de criza, analiza momentelor de cotitura sunt interventii necesare ca sa puteti construi o conexiune stabila, de calitate.

Ana Papahagi este psihoterapeut cu formare profesionala in psihoterapii scurte, colaborative, orientate pe resurse si solutii si formare teoretica in consiliere cognitiv-comportamentala, forma REBT. Mai multe informatii despre Ana Papahagi, gasesti accesand urmatoarele link-uri:

https://anapapahagi.ro/prezentare-ana-papahagi-psiholog-psihoterapeut/

https://www.psihologi-bucuresti.ro/psihologi/cabinet-de-psihologie-si-psihoterapie-ana-papahagi/1054/

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Localitate

Bucuresti

Adresă

Strada Visinilor, nr. 3, sector 2

Cod Unic de Înregistrare

35256410

Nr. Înmatriculare

RUP 02895

Telefon

0723666433

E-mail