BUJU STANCIU & ASOCIAȚII

Avocat Bucuresti BUJU STANCIU & ASOCIAȚII

BUJU STANCIU & ASOCIAȚII este un birou de avocatură, cu sediul în București, ce oferă consultanțe personalizate și calitative. Echipa noastră este specializată în diferite arii de expertiză și se remarcă prin profesionalism, confidențialitate și meticulozitate. Toate serviciile furnizate de noi sunt la cele mai înalte standarde.

Totodată, prioritizăm nevoile și preferințele clienților pe care îi reprezentăm. De asemenea, le punem la dispoziție cele mai bune soluții în cel mai scurt timp. Suntem întotdeauna la curent cu noile schimbări în domeniul juridic și avem întotdeauna abordări inovatoare. Echipa noastră este formată din tineri competenți și dedicați profesiei lor.

Parteneriatele pe care le-am încheiat cu două societăți de renume din Italia și Republica Moldova ne ajută să progresăm și să vă oferim servicii calitative. Prin urmare, cel mai bun avocat București îl veți găsi în cadrul cabinetului nostru de avocatură. Noi suntem specializați în dreptul muncii, drept penal, drept civil, drept comercial, drept fiscal și nu numai.

Relațiile cu clienții se bazează întotdeauna pe sinceritate, confidențialitate, respect și încredere reciprocă. Prestația avocaților din cadrul biroului BUJU STANCIU & ASOCIAȚII va fi profesională și excelentă. Vom rezolva cu măiestrie orice problemă ce tine de ariile noastre de expertiză. Pentru a vă convinge, vă așteptăm cu drag la o întrevedere!

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Localitate

Bucuresti

Adresă

Str. Constantin Sandu-Aldea 63

Cod Unic de Înregistrare

38588731

Nr. Înmatriculare

38588731

Telefon

004072455995

E-mail