Asociaţia AIESEC Bucureşti

AIESEC are 65 de ani de experiență în dezvoltarea tinerilor din întreaga lume și transformarea lor în lideri responsabili ai societății de astăzi.

Prezentă în peste 124 de țări și teritorii, cu peste 60.000 de membri, AIESEC este cea mai mare organizație condusă de tineri și pentru tineri. Aceasta are drept prioritate, crearea unei platforme pentru dezvoltarea potențialului de leadership. Mai mult, AIESEC oferă tinerilor oportunitatea de a fi cetățeni globali, de a schimba lumea și de a acumula experiențe și abilități pentru un viitor mai bun.

AIESEC București a fost primul ONG din România, începând din martie 1990, fondat cu ajutorul AIESEC Viena. Începând de atunci, am ajutat constant tineri și comunități pentru a se dezvolta și a genera un nivel ridicat de educație, perfomanță și responsabilitate.

Suntem încântați de colaborarea pe care o avem cu celelalte 13 locale din România: Iași, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Brașov, Timișoara, Pitești, Ploiești, Galați, Craiova, Constanța, Sibiu, Oradea, Arad, Suceava, oferind astfel studenților un mediu extins de învățare.

AIESEC Bucureşti are o structură organizaţională asemănătoare celor din marile corporaţii ale lumii, reunind 9 arii funcţionale: Dezvoltarea relațiilor cu Alumni, Marketing, Finanțe, Resurse Umane, Vânzări, Stagii internaționale de voluntariat pentru tinerii din România ( Outgoing Global Community Development Programme), Stagii internaționale de muncă  pentru tinerii din România (Outgoing Global Internship Programme), Stagii internaționale de voluntariat pentru tinerii care vor să vină în România (Incoming Global Community Development Programme) si Stagii internaționale de muncă  pentru tinerii care vor să vină în România ( Incoming Global Internship Programme).

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Localitate

București

Adresă

Strada Frumoasă, numărul 31, etaj 3, sala 41, sector 1, București

Cod Unic de Înregistrare

9008695

Nr. Înmatriculare

155/23.06.1996

E-mail