AD-FIRE Youth Group

Ebrainco este specializata in dezvoltarea de software pentru piata IT atat din Romania cat si din strainatate, asigurand servicii de calitate, rapide si eficiente.

Desi recent infiintata, Ebrainco este un reper pe piata IT din Constanta, fiind constant axata pe excelenta serviciilor furnizate si profesionalism.

Procedura noastra de lucru este aceeasi pentru fiecare partener de afaceri cu care ne angrenam in relatii contractuale: solutii creative, eficiente si customizate pentru atingerea standardului de calitate inalt si satisfacerea nevoilor stakeholderilor.

Ne realizam proiectele in concordanta cu cele mai noi tehnologii existente pe piata, utilizand platforme competitive precum Magento, OpenCart, Joompla, Wordpress, precum si framework-uri Zend, Yii, CodeIgniter.

Ebrainco este format dintr-o echipa dinamica, entuziasta, tanara dar sustinuta de experienta, motivata de atentie la detalii, eficienta, promptitudine si seriozitate.

Ebrainco va ofera instrumentele necesare pentru a atinge succesul: prezenta online concretizata in website-uri  profesionale, centrate pe nevoile dumneavoastra, design personalizat, web hosting, SEO, modelare 3D (design 3D,  animatii 3D, randari 3D), livrate si implementate la cel mai bun raport calitate/pret.

 

Informații de contact

Judet

Constanta

Localitate

Constanta

Adresă

Str. Luntrasului, nr. 20, camera D4, Constanta, Romania, 900388

Cod Unic de Înregistrare

RO29376349

Nr. Înmatriculare

J13/2632/2011

Telefon

0241510137

E-mail