Acron Electronics Rofleet SRL

Firma Acron Electronics Rofleet SRL ofera servicii de monitorizare prin GPS a autovehiculelor atat in tara,cat si in afara tarii. De asemenea, firma va pune la dispozitie un sistem de detectie furt/imobilizare a autovehiculelor. Sistemul permite detectia oricarui tip de furt: pe roti, pe platforma etc. si include alertare automata prin sms+oprire motor prin sms.

     Serviciile noastre constau în:

- urmarirea activitatii autovehiculelor 24 de ore din 24, atât în timp real cât si retroactiv: locatia pe harta, traseul parcurs, numarul de km parcursi, pozitia, viteza, coordonatele GPS si daca autovehiculele stationeaza sau se afla în miscare (datorita optiunii Google Street View, puteti vizualiza locatia curenta a masinii si in format 3D);

- urmarirea pe harta a traseului parcurs pe o anumita perioada de timp: data si ora plecarii, traseul efectuat, stationarile, opririle, data si ora sosirii (se poate urmari traseul în acelasi timp chiar si pe o luna de zile).

- rapoarte privind activitatea zilnica/saptamânala/lunara - foi pentru evidenta parcursului, rapoarte detaliate de kilometri/viteze/stationari, evidenta orelor de condus etc.

-generarea de trasee având ca punct de pornire locatia curenta a vehiculului iar ca destinatie o adresa dorita sau un cod postal. Facilitati: calcul de km pana la destinatie, trasee sugerate, generarea traseului cu evitarea drumurilor cu taxa sau cu evitarea autostrazilor.

-ALERTE,cu setare puncte de interes (POI) si setare geofence si geocoridor.Alertele pot fi:alerta pentru confirmarea intrarii/iesirii din zona de interes,alerta cand autovehiculul a parasit o zona delimitata de geofence sau geocoridor,alerte daca un autovehicul a depasit o anumita viteza setata s.a.

- actualizarea este instantanee si traseul este redat in mod fidel (în curbe si în sensurile giratorii se observa cum  masina a efectuat virajul).

-NOU!Calculul consumului de combustibil estimat.

*Imobilizare autovehicul in cazul furtului.

-Sistemul de imobilizare a motorului permite detectia oricarui tip de furt:pe roti, pe platforma etc.

-Alertare automata prin SMS

-Oprire motor prin SMS.

    In fiecare zi, specialistii nostri lucreaza la imbunatatirea sistemelor si cauta permanent metode care concureaza la reducerea cheltuielilor companiei dumeavoastra.

    Indiferent de marimea flotei auto, va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte de pret si solutii adaptate pentru nevoile dumneavoastra de exploatare.

    Spre deosebire de alte companii concurente, noi am ales sa ne cream propria solutie software dar si modalitatea de implementare a platformei aferente. Din acest motiv putem oferi echipamentele gps si abonamentele la un pret cat mai accesibil si avantajos si putem adauga gratis, functionalitati la solutiile de monitorizare conform cerintelor clientilor. 

    Pentru o buna acuratete in localizare, folosim Google Maps si Open Street Map, iar pentru stocarea si prelucrarea datelor folosim cele mai performante limbaje de programare si solutii software(JAVA, PHP, NodeJS, Perl, Python).

    Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul www.acronshop.ro sau https://www.facebook.com/AcronElectronicsRofleet.ro .Ne puteti contacta prin e-mail pe vanzari@acronshop.ro sau la numarul de telefon 0769088100.

 

Informații de contact

Judet

Arges

Localitate

Campulung Muscel

Adresă

Str. G-ral Grigore Grecescu nr. 12

Cod Unic de Înregistrare

RO26862123

Nr. Înmatriculare

J03/431/2010

Telefon

0769088100

E-mail