Zece antreprenori își vor finanța afacerile simultan prin Startarium Crowdfunding Makeathon

Zece antreprenori își vor finanța afacerile simultan prin Startarium Crowdfunding Makeathon Zece antreprenori își vor finanța afacerile simultan prin Startarium Crowdfunding Makeathon

Startarium demarează Startarium Crowdfunding Makeathon, cel mai amplu proiect dedicat finanțării prin crowdfunding din România. Cei 10 antreprenori vor primi 20.000 de euro pentru promovarea campaniilor.

Antreprenorii la început de drum care au o idee, dar le lipsește validarea sau finanțarea, primesc astfel acces, prin Startarium Crowdfunding Makeathon, la toate resursele de care au nevoie pentru a-și lansa produsul sau serviciul prin crowdfunding.

Cea mai nouă inițiativă Startarium aduce la îndemâna antreprenorilor toate resursele, experții în diferite domenii și bugetul de care au nevoie pentru a porni propria campanie de finanțare prin crowdfunding pentru afacerea lor.

În proiectul Startarium Crowdfunding Makeathon se pot înscrie atât cei care nu sunt încă antreprenori, dar sunt hotărâți să facă primii pași în lumea antreprenoriatului și au deja ideea clară pe care vor să o lanseze, cât și cei care sunt deja antreprenori și vor să obțină validarea pieței pentru un nou produs sau serviciu.

Mai multe pe Start-up