TP-Link anunță primul sistem mesh Wi-Fi 6 cu Alexa integrat

TP-Link anunță primul sistem mesh Wi-Fi 6 cu Alexa integrat TP-Link anunță primul sistem mesh Wi-Fi 6 cu Alexa integrat

TP-Link a anunțat lansarea primului sistem Mesh WiFi 6 din lume cu Alexa integrat, numit Deco Voice X20.


Dispozitivul premiat Deco X20 este, astfel, disponibil cu opțiunea de control vocal încorporat, oferindu-le utilizatorilor control rapid și simplu.


Dispozitivul are o acoperire de 371 de metri pătrați (varianta 2-Pack) și utilizează tehnologia mesh pentru a forma o rețea unificată, oferind conectivitate fără întreruperi, chiar și atunci când utilizatorii se deplasează dintr-un colț al locuinței în altul. Streamingul live, apelurile video sau gamingul în cloud nu mai sunt o problemă, iar integrarea asistentului vocal Alexa permite un management ușor și rapid al ecosistemului smart home, redarea de muzică, dar și gestionarea altor funcționalități cheie.


Deco Voice X20 suportă și apeluri, mesaje și anunțuri prin intermediul Alexa, fapt care extinde gama de interacțiuni între unitățile Deco, dar și în raport cu alte dispozitive care dispun de integrarea asistentului vocal Alexa.


Datorită asistentului vocal Alexa încorporat, utilizatorii pot gestiona fiecare aspect al locuințelor smart fără nevoia de a avea o boxă smart separată. Sistemul Mesh WiFi va permite utilizatorilor să redea audio pe diferite unități Deco, îmbunătățind atât experiența de navigare, cât și experianța de audiție în întreaga locuință.


Mai multe pe Start-up