TonusApp, aplicația românească de fitness care vrea să te educe să trăiești sănătos

TonusApp, aplicația românească de fitness care vrea să te educe să trăiești sănătos TonusApp, aplicația românească de fitness care vrea să te educe să trăiești sănătos

Ce preț are sănătatea ta, fizică și mentală? Cât te costă fiecare oră petrecută pe scaun, în fața laptopului, fiecare minut de stres sau teamă, fiecare oră de oboseală și slăbiciune?

Carmen Grigore, co-fondatoarea TonusApp, prima aplicație românească de fitness și nutriție dedicată exclusiv femeilor (momentan), și-a propus să ne ajute să ne dăm seama cât de mult ne ajută mișcarea și o nutriție sănătoasă să ne schimbăm viața, precum și să ne educe să facem mai mult sport.

Parcursul profesional al co-fondatoarei TonusApp a început, oarecum, clasic. Absolventă de Comunicare și Relații Publice (SNSPA București) și a unui master în Administrarea Afacerilor (ASE), Carmen a lucrat, mai întâi, în cadrul unei companii de management de proiect în construcții. ”Practic, am fost de la înființare și acolo am învățat cam tot ce presupune deschiderea unei companii, partea comercial – administrativă, management, marketing. După câțiva ani, mi s-a oferit șansa de a prelua o idee și a o transforma într-un business de comerț electronic, împreună cu alți parteneri, așa că am fost, pentru 8 ani, managing partner la Delazero - compania a gestionat prezența online a unor branduri de top din diverse segmente”, povestește ea.

Mai multe pe Start-Up.ro