Tineri Lideri pentru Agricultură, programul care-i învață pe tineri să fie antreprenori în agricultură

Tineri Lideri pentru Agricultură Tineri Lideri pentru Agricultură, programul care-i învață pe tineri să fie antreprenori în agricultură

Clubul Fermierilor Români a lansat înscrierile pentru cea de-a treia ediție a programului Tineri Lideri pentru Agricultură. Scopul acestuia este de a pregăti generațiile viitoare de tineri fermieri prin dezvoltarea competențelor antreprenoriale și de leadership în domeniul agricol, cu scopul asigurării succesiunii afacerilor familiale din agricultură.


Lansat în 2019, programul Tineri Lideri pentru Agricultură este un proiect care și-a propus să pregătească copiii de fermieri pentru a continua afacerile familiei, pentru asumarea rolului de lider în propriile afaceri și în comunitate, dar și pentru a participa activ la mai buna reprezentare profesională a fermierilor în structurile administrației publice din România și de la Bruxelles.


”Tinerii antreprenori pe care îi formăm în programul Tineri Lideri pentru Agricultură vor fi motorul schimbării în agricultură. Ne dorim ca ei să inspire și alți tineri să-și dezvolte afaceri agricole și să se implice în reprezentarea fermierilor, alături de Clubul Fermierilor Români, în relația cu autoritățile din România și de la Bruxelles. Acesta este scopul nostru, al Clubului, de a transfera responsabilitatea către acești tineri, care reprezintă viitorul agriculturii românești, și de a-i pregăti la cele mai înalte standarde pentru această responsabilitate”, declară Florian Ciolacu, director executiv Clubul Fermierilor Români.


Mai multe pe Start-up