Tehnologie responsabilă și etică: importanța în business și viața noastră

Tehnologie responsabilă și etică: importanța în business și viața noastră Tehnologie responsabilă și etică: importanța în business și viața noastră

Raportul ”The State of Responsible Technology” realizat de MIT Technology Review Insights în colaborare cu Thoughtworks analizează starea tehnologiei responsabile. Aproximativ 75% dintre liderii din business consideră că folosirea responsabilă a tehnologiei va deveni la fel de importantă ca finanțele companiilor.


Aproximativ 75% dintre liderii din business consideră că deciziile tehnologice ale companiilor vor acorda utilizării responsabile a tehnologiei” aceeași importanță ca și implicațiilor financiare și de afaceri, conform raportului ”The State of Responsible Technology”.


Analiza a fost realizată de Thoughtworks, o companie globală de consultanță tehnologică care integrează strategia, designul și ingineria pentru a stimula inovația digitală, și MIT Technology Review Insights, care au colaborat pentru a explora modul în care companiile înțeleg utilizarea responsabilă a tehnologiei, ce le-a motivat să adopte practici mai responsabile și ce beneficii speră să obțină în urma acestei adoptări.


Mai multe pe start-up.ro