Techcelerator Scale Match: programul care conectează startup-uri cu investitori. Înscrieri pentru ediția a treia

Techcelerator Scale Match Techcelerator Scale Match: programul care conectează startup-uri cu investitori. Înscrieri pentru ediția a treia

Techcelerator lansează a treia ediție a Scale Match, prima platformă regională de matchmaking care facilitează accesul startup-urilor de tehnologie la finanțare și la parteneri strategici. Pentru evenimentul care va avea loc online pe 28-29 septembrie vor fi selectate 30 - 40 de echipe.


Scale Match este un program conceput pentru startup-uri în faza de extindere, aflate înainte sau după o rundă de finanțare. Programul vizează dezvoltatorii de soluții HealthTech, Fintech, SaaS și AI aflate în etapa Market Ready.


“Accesul la investitori poate fi un proces de lungă durată și stresant pentru fondatori. Cold emailing-ul dă rar rezultate satisfăcătoare, iar așteptarea unui răspuns este deconcertantă. De aceea este întotdeauna o idee bună să lucrezi cu un accelerator de afaceri cu track record. Să faci parte din familia Techcelerator aduce avantaje nete, din toate punctele de vedere ale dezvoltării businessului tău într-un interval de timp semnificativ redus și, mai ales, îți oferă o cale mult mai scurtă către runda de investiții de care ai nevoie. Acesta este scopul programului Scale Match. Pentru a fi eligibile pentru programul Scale Match startup-urile trebuie să aibă soluții scalabile la nivel internațional, un model de business sustenabil și o echipă puternică. Ne adresăm startup-urilor aflate în două etape distincte de dezvoltare: pe de o parte startup-urilor care au tracțiune și care vor avea nevoie de capital în viitorul apropiat și, pe de altă parte, scale-up-urilor care caută investiții , menite să le asigure o bază solidă pentru creștere”, afirmă Cristina Țoncu, Program Manager și cofondator Techcelerator.


Mai multe pe https://start-up.ro/techcelerator-scale-match-programul-care-conecteaza-startup-uri-cu-investitori/