Studiu: ce preț pun românii pe securitatea casei

Studiu: ce preț pun românii pe securitatea casei Studiu: ce preț pun românii pe securitatea casei

Spy Shop, unul dintre principalele magazine online de sisteme de securitate și supraveghere video, înființat în anul 2009, a realizat un studiu privind interesul românilor față de securitatea casei și bugetul pe care îl alocă pentru acest lucru.


Atât în ultimii ani, cât mai ales în prima parte a anului 2020 s-a simțit o creștere acută a interesului față de securizarea locuințelor. Fie din pricina faptului că s-au achiziționat mai multe case și proprietarii au dorit să își asigure perimetrul locuinței, dar chiar și cei care nu și-au schimbat domiciliul, au ales să își instaleze un sistem de securitate pentru liniștea personală.


62% dintre români aleg un sistem integrat de securitate

Conform studiului realizat de Spy Shop la care au răspuns 2449 persoane, 61,8% dintre aceștia ar apela la o soluție mai complexă și doresc pentru securizarea casei atât un sistem de supraveghere video cât și un sistem de alarmă antiefracție. Acest lucru indică faptul că din ce în ce mai mult se pune preț pe o casă sigură și confortabilă din toate punctele de vedere.


Investind în ambele tipuri de sisteme, oamenii vor să fie siguri că sunt protejați cât mai bine în locuința lor. Cei mai mulți dintre aceștia fac această investiție atunci când achiziționează o locuință nouă.


Mai multe pe Start-up