Startup-urile care au ajuns acolo unde niciun business nu a mai fost

Startup-urile care au ajuns acolo unde niciun business nu a mai fost Startup-urile care au ajuns acolo unde niciun business nu a mai fost

Pâmântul pare că începe să devină neîncăpător pentru startup-uri. Nu vă speriați totuși, doar pare. Mai este suficient de mult loc pentru afacerile pe care doar ce le-ați lansat sau pe care le pregătiți.

Ceea ce vrem să subliniem este faptul că tot mai mulți antreprenori au început să fondeze startup-uri cu focus pe industria aerospațială. Iar banii pe care fondurile de investiții îi ”toarnă” în aceste business-uri sunt foarte mulți, chiar și la nivel european.

Un startup din State care face un radar destinat supravegherii spațiale a primit 13 milioane de dolari. Un constructor de sateliți din China a strâns 22 de milioane de dolari, un startup european care are ca obiect de activitate construcția de rachete primit o finanțare în valoare de 35 milioane de dolari, iar un alt business, care vrea să trimită un robot pe Lună, a fost finanțat cu 5 milioane de dolari.

Mai multe pe Start-up