Startup Growpad, nou program românesc de accelerare pentru startup-uri. Înscrierile sunt deschise

Startup Growpad, nou program românesc de accelerare pentru startup-uri. Înscrierile sunt deschise Startup Growpad, nou program românesc de accelerare pentru startup-uri. Înscrierile sunt deschise

Startup Growpad este cel mai nou program românesc de accelerare pentru startup-uri. Acesta este inițiat de KPMG România în parteneriat cu Spherik Accelerator și ajută companiile de tip startup să găsească resursele potrivite și finanțarea de care au nevoie pentru a se dezvolta.

Participanții vor avea acces la mentori cu experiență, care îi pot ajuta să planifice următorii pași pentru a-și dezvolta afacerile, precum și asistență în a identifica potențiali clienți. Aceștia vor primi și ajutorul de care au nevoie pentru a găsi și a obține finanțare.

“Cea mai mare provocare pentru un startup aflat la început de drum este înțelegerea pieței și identificarea potențialilor clienți. Prin combinarea experienței noastre de a ajuta startup-urile aflate în stadii incipiente de dezvoltare, cu expertiza KPMG în a oferi ajutor pentru dezvoltarea afacerilor, putem oferi un produs unic, care vine în sprijinul antreprenorilor români”, spune Diana Rusu, Director Executiv al Spherik Accelerator.

La începutul proiectului vor fi agreate un set de obiective, iar scopul este ca, până la finalul programului, startup-urile să fi câștigat cunoștințe importante și acces la potențiali investitori, care le vor plasa într-o poziție mai bună pentru a reuși.

Mai multe pe Start-up.ro