Startarium RE:BUILD, programul care ajută la reconstruirea afacerilor în noul context

Startarium RE:BUILD, programul care ajută la reconstruirea afacerilor în noul context Startarium RE:BUILD, programul care ajută la reconstruirea afacerilor în noul context

Startarium, cea mai complexă platformă pentru antreprenori la început de drum, lansată în 2016 de Impact Hub Bucharest și ING, anunță lansarea programul RE:BUILD, prin care va susține 150 de antreprenori români să-și crească afacerile în noul context.


Structurat pe 3 piloni principali, consultanță, mentorat și resurse, programul de 5 luni aduce împreună peste 40 de specialiști și companii care vor contribui la dezvoltarea sustenabilă a afacerilor locale.


Apărut din înțelegerea obstacolelor pe care le întâmpină antreprenorii acum și din dorința de a oferi claritate strategică și de a crea impact prin parteneriate puternice, Startarium RE:BUILD adresează principalele nevoi ale business-urilor românești în această perioadă.


Programul este structurat pe 3 piloni principali: consultanță, mentorat și resurse, se desfășoară din noiembrie 2020 până în martie 2021, este 100% gratuit și este deschis pentru 150 de participanți.


”Am construit Startarium acum aproape 5 ani alături de Impact Hub, din dorința de a le fi alături antreprenorilor curajoși, care reușesc să pună lucrurile în mișcare, crescând afaceri de succes. Startarium RE:BUILD completează platforma și instrumentele educaționale existente, punând la dispoziție metode și soluții noi, gândite și construite astfel încât să îi ajute pe antreprenori să capitalizeze oportunitățile care apar în momentele de criză”, spune Silvia Mihăilescu, Director de Marketing, Comunicare

Strategii de promovare

 și CSR, ING Bank România.


Mai multe pe Start-up