Salariometru, instrumentul online pentru compararea salariilor

Salariometru, instrumentul online pentru compararea salariilor Salariometru, instrumentul online pentru compararea salariilor

Platforma Undelucram.ro lansează Salariometru, un instrument online prin care angajații își pot compara salariul actual cu cel al altor angajați cu funcții similare.

Produsul le oferă utilizatorilor o valoare a salariului minim, mediu și maxim pe care ar trebui să îl primească în funcție de: aptitudinile pe care le au, experiență, funcția pe care o ocupă, departamentul și industria în care activează.

Salariometru compară informațiile introduse de utilizatori cu o bază de date de peste 120.000 de salarii actualizate.

Salariometru este un instrument online pus la dispoziția tuturor angajaților care vor să afle dacă sunt plătiți conform mediei din piață, care sunt oportunitățile de creștere și cum se compară cu alți colegi sau angajați cu funcții similare. Tool-ul se comportă ca un comparator online de salarii și oferă utilizatorilor intervale salariale în funcție de mai multe criterii: vârstă, studii și formare profesională, aptitudini suplimentare, experiență, domeniul de activitate și companiile la care aceștia au lucrat.

Mai multe pe Start-up