Românii de la Ringhel, premiați la nivel european de CEE Startup Challenge. Evaluați la 7 mil. de EUR

Românii de la Ringhel, premiați la nivel european de CEE Startup Challenge. Evaluați la 7 mil. de EUR Românii de la Ringhel, premiați la nivel european de CEE Startup Challenge. Evaluați la 7 mil. de EUR

Ringhel, principalul furnizor de software din România ce se adresează companiilor care activează în industria de energie electrică și gaze s-a clasat pe locul 1 la cea de-a cincea ediție a CEE Startup Challenge, o competiție organizată de platforma internațională Vestbee.com, prin care investitorii și corporațiile se pot conecta cu startup-uri remarcabile din Europa Centrală și de Est.


Din sutele de startupuri europene care s-au înscris în competiție, Ringhel a câștigat locul 1 în categoria Best Impact Startup.


Lansată în 2014, compania Ringhel a crescut nivelul de digitalizare a companiilor de energie electrică și gaze, prin software de tip ERP și CRM de înaltă calitate, ajutându-le astfel să-și gestioneze întregul flux de business prin procese inovatoare bazate pe automatizare.


Despre Ringhel am scris pe larg în acest articol.

Soluțiile software Ringhel sunt concepute astfel încât să permită companiilor de energie și gaze să se adapteze cu ușurință noilor cerințe și reglementări din piață și să-și gestioneze activitățile 360 grade, evitând cât mai mult intervenția și erorile umane.


În ultimii ani, Ringhel a primit mai multe premii și distincții datorită soluțiilor inovatoare și personalizate care vin în sprijinul companiilor de energie și gaze. Anul trecut, compania Ringhel a câștigat competiția Startup Europe Summit, iar anul acesta, Ringhel a fost desemnată “Technology Provider of the year”, pentru piața de energie din România.


Mi multe pe Start-up