Românii care promit că economisești dacă vei cumpăra

Românii care promit că economisești dacă vei cumpăra Românii care promit că economisești dacă vei cumpăra

Doi români din Alba Iulia vor să dezvolte ideea standard a unei platforme de cashback, ce-ți dă niște bani înapoi din cumpărături, și să o transforme într-un fintech pe termen lung. Unul dintre fondatori a realizat și aplicația Fast Order, prin care poți să comanzi o masă la restaurant fără să aștepți după chelner.

Beez este o platformă de cashback prin care dacă faci cumpărături primești o parte din comisionul de recomandare oferit de magazinele online.

---

Lucian Cramba și Vasile Tamaș vorbesc mult și entuziast despre produsul lor, Beez. Sunt doi ardeleni care nu intră în categoria preconcepțiilor despre zonă, pentru că nu sunt lenți. Ba chiar încearcă să se miște mai rapid ca ceilalți.

Lucian a ajuns în lumea startup-urilor și produselor de tehnologie în 2010, când avea o cafenea în orașul natal, Alba Iulia, dar nu mergea deloc. În 2012 a încercat să facă o aplicație de comenzi pentru restaurantul său, dar abia în 2015 a lansat Fast Order, o aplicație prin care poți să comanzi direct de pe smartphone la restaurantul favorit. Ideea nu a fost nouă în lumea startup-urilor, dar au reușit să o vândă mai bine resturantelor din România și să găsească și parteneriate în străinătate.

Mai multe pe Start-up