Review Samsung Galaxy Buds Live - lucrurile perfecte pot fi și foarte dureroase

Review Samsung Galaxy Buds Live - lucrurile perfecte pot fi și foarte dureroase Review Samsung Galaxy Buds Live - lucrurile perfecte pot fi și foarte dureroase

Samsung a testat apele pe piața căștilor wireless la ultimele dispozitive Galaxy sau Note lansate. Cu toate acestea, mereu mi s-a părut că mai au încă puțin până să obțină acel dispozitiv care să-mi placă 100%. Ei bine căștile Samsung Galaxy Buds Live îndeplinesc multe dintre aceste condiții.


Au o formă originală și care nu iese în evidență, se aud ok, fără să fie izolatoare prea mult. Cu toate acestea, pentru mine au avut un păcat capital. Hai să o lăm pe rând și să începem cu designul.


Design Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds Live aduc un design cu adevărat original pentru căștile acestea, o formă de fasole, să zicem. Sau de caju, dacă vreți să fim mai pretențioși.


Forma aceasta e creată pentru a se adapta urechii oamenilor și în 80% din cazuri este excelentă. Ceea ce nu îmi place la căști e să iasă în evidență prea mult ca o căscuță de taximetrist. Forma de lacrimă de la Airpods sau Huawei Freebuds e rezonabilă, m-am obișnuit cu ea, dar ce am văzut pe la Sennheiser sau chiar la generația anterioară de Buds era teoretic interesant. În practică însă casca ieșea ca și cum ai fi Shrek.


Mai multe pe Start-up