Review Asus ZenBook Flip 13 - Ce poate face noul procesor Intel

Review Asus ZenBook Flip 13 - Ce poate face noul procesor Intel Review Asus ZenBook Flip 13 - Ce poate face noul procesor Intel

Asus ZenBook Flip 13 este unul dintre noile laptop-uri care vin cu procesoarele Tiger Lake, din generația 11-a, de la Intel. Merită upgrade-ul?


Asus ZenBook Flip 13 este un laptop micuț de tip 2 în 1 (cântărește 1,3 kg), ce poate funcționa și ca o tabletă. Ecranul se poate întoarce la 360 de grade și este sensibil la atingere.


Design și conectivitate

Capacul este simplu și elegant, laptopul este mic la cei 13,4 inci ai săi și nu este mai gros de un deget. După ce deschidem capacul (se poate deschide cu o singură mână) lucrurile arată la fel de bine și vedem o tastatură întinsă dintr-o parte în alta, un touchpad îngust, dar lat și un finisaj de calitate. Display-ul, din păcate, are margini negre destul de mari pentru 2020, dar trebuie să știi că nu putea fi altfel având în vedere că vorbim de un ecran touchscreen (pentru a evita atingerile accidentale în modul tabletă).


În partea din spate avem un spațiu îngust pentru ventilație și el cu un design interesant. Per total, Flip 13 are un design elegant, de business, însă nu perfect. În primul rând, laptopul este un magnet pentru amprente și o să vezi amprente pe capac, pe ecran, chiar și pe partea inferioară.


Mai multe pe Start-up