ReUse Hub Pitch Day: 50.000 euro pentru startup-ul care schimbă modul în care reciclăm

ReUse Hub Pitch Day: 50.000 euro pentru startup-ul care schimbă modul în care reciclăm ReUse Hub Pitch Day: 50.000 euro pentru startup-ul care schimbă modul în care reciclăm

ReUse Hub este programul de accelerare dezvoltat de Impact Hub Bucharest împreună cu PepsiCo pentru a pregăti lumea pentru un viitor mai bun.

Antreprenori care vor să schimbe modul în care reciclăm sau reducem deșeurile au participat la workshop-uri și training-uri pe parcursul a 3 luni, pentru a învăța mai multe despre construirea unui model de business, prototipare, business planning, pentru a face cercetare și a primi feedback.

Acum a sosit momentul să își prezinte ideea de business, planurile de viitor și să convingă juriul că merită premiul de 50.000 de euro și sprijin sub formă de: 6 luni de suport exclusiv, feedback trimestrial de la un Advisory Board, abonament Impact Hub Bucharest și acces la comunitatea de antreprenori, workshop-uri intensive pentru dezvoltarea strategiei de lansare și creștere, acces la mentori din industrie și tehnologie.

Pe 5 decembrie, de la ora 19:00, la Impact Hub Bucharest, 8 participanți care au trecut de o primă selecție, vor susține pitch-uri în fața unui juriu și a publicului.

Mai multe pe Start-up