Reduceri de până la 90%: cinci cărți ieftine despre antreprenoriat

Reduceri de până la 90%: cinci cărți ieftine despre antreprenoriat Reduceri de până la 90%: cinci cărți ieftine despre antreprenoriat

Chiar dacă nu ai ocazia să te întâlnești cu antreprenori cunoscuți în toată lumea, care au demonstrat că poți avea succes în orice circumstanțe, poți afla multe despre experiența lor din cărțile scrise de ei sau despre ei.

Acum găsești cărți despre antreprenoriat la prețuri mai mici, având reduceri de până la 90%. Am selectat cinci cărți despre antreprenori care îți vor aduce o perspectivă diferită asupra modului în care trebuie abordate afacerile.

Cărți de antreprenoriat - povești reale

Girlboss, de Sophia Amoruso

În 2006, Sophia Amoruso lansa Nasty Gal într-un apartament plin cu haine vintage, un laptop și un cont de eBay, iar acum are clienți din 60 de țări. Cartea #GIRLBOSS îți va dovedi că succesul nu are legătură cu popularitatea din liceu sau cu facultatea pe care ai urmat-o, dacă ai făcut o facultate. În această carte vei găsi îndemnuri brute pentru trezirea la realitate, observații oneste și povești din spatele cortinei despre ascensiunea fulminantă a Nasty Gal. Găsești cartea aici, la reducere.

Mail multe pe Start-up.ro