Razer lansează trei noi periferice wireless: căști, mouse și tastatură

Razer lansează trei noi periferice wireless: căști, mouse și tastatură Razer lansează trei noi periferice wireless: căști, mouse și tastatură

Razer a anunțat lansarea modelelor Razer BlackShark V2 Pro, DeathAdder V2 Pro și BlackWidow V3 Pro. Aceste periferice wireless reprezintă vârfuri de gamă, ce ar trebui să ofere cel mai înalt nivel de performanță din industrie, dar și o libertate totală de mișcare.


Pentru a menține viteza și stabilitatea conexiunii, Razer HyperSpeed Wireless utilizează protocoale de date optimizate, alături de o tehnologie de frecvență adaptivă. Astfel, HyperSpeed furnizează cea mai mică latență wireless, de doar 195μs, o valoare cu 25% mai rapidă decât alte tehnologii wireless disponibile.


Utilizând tehnologia Razer HyperSpeed Wireless, Razer BlackShark V2 (găsești review-ul la varianta cu fir aici) oferă o experiență audio captivantă și fără pierderi de calitate. Jucătorii pot savura sesiuni prelungite de gaming cu latență redusă, mulțumită autonomiei de până la 24 de ore, dar și a distanței de până la 12 metri de acoperire wireless.


Mai multe pe Start-up